Ύφασμα για Παλτό Παλτοζακέτα

Ύφασμα παλτό Μαλλί Κασμίρ pure new wool  cashmere άριστης ποιότητας και εμφάνισης σε πολλά μοντέρνα χρώματα

Τα χρώματα μας

  • Pure new wool:  Πρωτογενές, καθαρό, άριστης ποιότητας μαλλί που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην κλωστοϋφαντουργία. 
  • Αγνό παρθένο μαλλί: Πρωτογενές καθαρό μαλλί που ( Πολλά μάλλινα υφάσματα χρησιμοποιούν πρώτες ύλες οι οποίες έχουν ανακυκλωθεί με αποτέλεσμα να χάνουν την αντοχή τους. π.χ. μαλλιάζουν. )Ύφασμα για Παλτό Παλτοζακέτα

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Δείτε επίσης

Υφάσματα Ιχτιάρογλου η ιστορία μας

Πριν από 60 χρόνια, το 1962 ο Ιάκωβος Ιχτιάρογλου ίδρυσε την εταιρεία μας στην Θεσσαλονίκη στην οδό Συγγρού 11 όπου και ήταν η πρώτη μας εγκατάσταση, με αντικείμενο εργασιών την χονδρική πώληση υφασμάτων. Αρκετά χρόνια αργότερα, το 1996 μεταφερθήκαμε στο ιδιόκτητο πλέον κατάστημα μας στη Ερμού 13, όπου σε ένα φωτεινό και ευχάριστο περιβάλλον διαθέτουμε τα υφάσματα μας λιανικώς και χονδρικώς. Εισάγουμε τα υφάσματα μας από όλον τον κόσμο, από την μακρινή μας Ιαπωνία στην εξωτική άπω ανατολή, έως και την διπλανή μας Ιταλία Γαλλία και Ισπανία με γνώμονα πάντοτε την ποιότητα και το design.

Ύφασμα παλτό Μαλλί Κασμίρ

Έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να αποδώσουμε πιστά τα χρώματα από τα υφάσματα μας. Οι πιθανές αποκλίσεις οφείλονται στις διαφορετικές χρωματικές ρυθμίσεις της οθόνης του υπολογιστή μας ή του κινητού μας τηλεφώνου.