0 Στοιχεία
+30 2310 256 225 και +30 231 231 8805 ichtiaroglou.textiles@gmail.com

Τριασετάτ ατσαλάκωτο υποαλλεργικό

 

Τριασετάτ ατσαλάκωτο υποαλλεργικό. Ύφασμα που πλένεται εύκολα στο πλυντήριο. Είναι ένα υλικό που το συναντάμε σε εκλεκτές ποιότητες υφασμάτων. Σε σατέν, σε κρεπ σατέν, σε διπλό κρεπ και σε πολλά άλλα υφάσματα συνήθως σε σύνθεση με τον πολυεστέρα.

 

Επισκεφθείτε το e-shop μας

‘Υφασμα Τριασετάτ

Ύφασμα υποαλλεργικό φιλικό στο σώμα

Ύφασμα που πλένεται εύκολα στο πλυντήριο

Ύφασμα για ονειρεμένα φορέματα

Τριοξική κυτταρίνη (Wiki)

Ύφασμα που πλένεται εύκολα στο πλυντήριο. Ύφασμα υποαλλεργικό φιλικό στο σώμα. Για ρούχα με κίνηση για ρούχα εντυπωσιακα. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε για το πλύσιμο εδώ καθώς και εδώ

Κατασκευάζεται από κυτταρίνη ( τον φλοιό ενός δένδρου ).  Αυτή ( η κυτταρίνη)  με την κατάλληλη επεξεργασία παράγει νήματα εξαιρετικής ποιότητος. Τα υφάσματα δε που κατασκευάζονται από τα νήματα αυτά πλένονται με ασφάλεια σιδερώνονται πολύ εύκολα και κρατούν την τσάκιση. Διακρίνονται επίσης και για την φιλικότητα στο σώμα.

Σήμερα τα υφάσματα απο το τριασετάτ μπορούν και αντικαθιστούν επάξια την  Ζωική Μέταξα, έχοντας πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα απο αυτήν στο πλύσιμο και την ανθεκτικότητα.

Έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να αποδώσουμε πιστά τα χρώματα απο τα υφάσματα μας. Οι πιθανές αποκλίσεις οφείλονται στις διαφορετικές χρωματικές ρυθμίσεις της οθόνης του υπολογιστή μας ή του κινητού μας τηλεφώνου.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο