Ιχτιάρογλου. Η μόδα στο ύφασμα.

Υφάσματα υψηλής ποιότητας

Ερμού 13 Θεσσαλονίκη

Υφάσματα υψηλής ποιότητας και νυφικά. Για περισσότερα από 60 χρόνια, το κατάστημα υφασμάτων Ιχτιάρογλου αποτελεί σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της μόδας και της ποιότητας στη Θεσσαλονίκη. Το 1963 ο Ιάκωβος Ιχτιάρογλου, ίδρυσε την εταιρεία υφασμάτων μας, και έκτοτε, οικογενειακά, συνεχίζουμε με αμείωτο πάθος την παράδοση, προσφέροντας στους πελάτες μας μια αξεπέραστη εμπειρία αγορών. Ιχτιάρογλου η μόδα στο ύφασμα

Στο κατάστημα μας υπάρχει μια εκπληκτική ποικιλία από υφάσματα για κάθε γούστο και ανάγκη. Επομένως είτε ψάχνουμε για νυφικά υφάσματα, βραδινά υφάσματα, ή υφάσματα για ρούχα καθημερινής χρήσης, θα τα βρούμε εδώ σε μια πλούσια υψηλής ποιότητας συλλογή, από τους μεγαλύτερους οίκους του χώρου.

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό και εμείς είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα υφάσματα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, προσφέροντας σας, πολύτιμες συμβουλές και ιδέες.

Υφάσματα Ιχτιάρογλου. Εάν ψάχνετε για υφάσματα υψηλής ποιότητας, άψογη εξυπηρέτηση και μεγάλη ποικιλία, το κατάστημα μας είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Υφάσματα για νυφικά, υφάσματα για coctail βραδυνά και καθημερινά ρούχα.

Ελάτε στο κατάστημά μας στην οδό Ερμού 13 στη Θεσσαλονίκη να ανακαλύψουμε μαζί τον κόσμο της μόδας και της ποιότητας!

Η μόδα στο ύφασμα