Υφάσματα Ιχτιάρογλου

Υφάσματα Ιχτιάρογλου

Ερμού 13 Θεσσαλονίκη

Υφάσματα Ιχτιάρογλου. Για περισσότερα από 50 χρόνια, το κατάστημα υφασμάτων Ιχτιάρογλου αποτελεί σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της μόδας και της ποιότητας στη Θεσσαλονίκη. Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1963 από τον Ιάκωβο Ιχτιάρογλου, και έκτοτε, οικογενειακά, συνεχίζουμε με αμείωτο πάθος την παράδοση, προσφέροντας στους πελάτες μας μια αξεπέραστη εμπειρία αγορών.

Ποικιλία: Στο κατάστημα μας υπάρχει μια εκπληκτική ποικιλία από υφάσματα για κάθε γούστο και ανάγκη. Είτε ψάχνουμε για νυφικά υφάσματα, βραδινά υφάσματα, υφάσματα για ρούχα καθημερινής χρήσης ή υφάσματα για διακόσμηση, θα τα βρούμε εδώ σε μια πλούσια υψηλής ποιότητας συλλογή, από τους μεγαλύτερους οίκους του χώρου.

Εξυπηρέτηση. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα υφάσματα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, προσφέροντας σας πολύτιμες συμβουλές και ιδέες.

Εάν ψάχνετε για υφάσματα υψηλής ποιότητας, άψογη εξυπηρέτηση και μεγάλη ποικιλία, το κατάστημα μας είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Επισκεφτείτε μας στην οδό Ερμού 13 στη Θεσσαλονίκη και ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τον κόσμο της μόδας και της ποιότητας!