Ύφασμα για παλτό Αλπακά

εξαιρετικό πολύτιμο ύφασμα

Ύφασμα για Παλτό Αλπακά

Αλπακάς ένα πολύτιμο ύφασμα. Με φανταστική απαλή υφή, κατάλληλο για παλτό και ζακέτα. Επιπλέον έχει 40% μαλλί Alpaca, ένα πολύτιμο δυσεύρετο υλικό, από την Αιγοκάμηλο ( alpaca ) που ζει στην νότιο Αμερική ελαφρύ και πολύ ζεστό. Στο κατάστημα μας υπάρχει αυτή η ποιότητα σε οκτώ υπέροχα χρώματα.

Αλπακάς ένα πολύτιμο ύφασμα

Η ίνα  Alpaca  είναι η φυσική ίνα που το συλλέγουμε από την Αιγοκάμηλο .Είναι μαλακή, ανθεκτική και πολυτελής. Παρόμοια με το μαλλί των προβάτων, είναι θερμότερη, και δεν έχει λανολίνη , γεγονός που την καθιστά υποαλlεργική . Επίσης η ίνα Alpaca είναι φυσικά υδατοαπωθητική και δύσκολο να αναφλεγεί. Ο σχεδιαστής Armani χρησιμοποίησε το Suri alpaca για να σχεδιάσει κοστούμια για άνδρες και γυναίκες. Η τρίχα Alpaca  υπάρχει σε διάφορα προϊόντα, από πολύ απλά και φθηνά ενδύματα που τα κατασκευάζουν οι αυτόχθονες κοινότητες μέχρι εξειδικευμένα, βιομηχανικά ακριβά προϊόντα όπως κοστούμια.

Οι αυτόχθονες του Περού χρησιμοποίησαν αυτή την ίνα για την κατασκευή πολλών στυλ υφασμάτων για χιλιάδες χρόνια πριν την εισαγωγή της στην Ευρώπη ως εμπορικό προϊόν. Η αλπακά ήταν ένα κρίσιμο συστατικό της αρχαίας ζωής στις Άνδεις, επειδή παρέσχε όχι μόνο ζεστά ρούχα αλλά και κρέας.

Περισσότερα για Alpaka δείτε και εδώ  

Ύφασμα για Παλτό Αλπακά

Έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να αποδώσουμε πιστά τα χρώματα από τα υφάσματα μας. Οι πιθανές αποκλίσεις υπάρχουν λόγω των  διαφορετικών χρωματικών ρυθμίσεων της οθόνης του υπολογιστή μας ή του κινητού μας τηλεφώνου.

Για περισσότερες εκτός του palto alpaka ποιότητες σε μπορείτε να δείτε επίσης

Παλτό ελαστικό

Παλτό Μαλλί Κασμίρ

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο