Σατέν Ντουσέζ, ένα πολύτιμο ύφασμα

Duchess satin το ύφασμα της Δούκισσας

Σατέν ντουσέζ. Duchess Satin Fabric Είναι ένα πανέμορφο,  μεσαίου βάρους  χαμηλής στιλπνότητας ύφασμα. Είναι εύκολο στην ραφή και με αρκετή σκληρότητα, τόση όση χρειάζεται για να διατηρήση το σχήμα που δίνεται κατά την ραφή. το συνδυάζουμε με τα περισσότερα πολύτιμα κεντημένα υφάσματα μας.

Σατέν ντουσέζ

Σε περισσότερα από 20 χρώματα, το ράβουμε και από τις δύο πλευρές, την μία στιλπνή και την άλλη με διακριτικά γυαλάδα. Είναι κατάλληλο για ρούχα σε Α γραμμή καθώς και σε ρούχα με πιέτες που στέκονται.

Σατέν Ντουσέζ.

Πολύτιμο και δυσεύρετο ύφασμα στο παρελθόν, κατασκευασμένο κατά κανόνα από μετάξι. Επομένως ήταν ύφασμα που μπορούσε να αγοράσει μόνο η υψηλή κοινωνία της εποχής και έτσι ονομάστηκε Σαντέν Ντουσέζ από το Duchesse satin το ύφασμα δηλαδή που μπορούσαν να φορέσουν μόνον οι δούκισσες.

Σατέν Ντουσέζ. Σήμερα σε αντίθεση με το παρελθόν, το κατασκευάζουμε και από πολλά άλλα υλικά, όπως ο πολυεστέρας, καθώς και σε συνθέσεις του μεταξιού. Επομένως πλέον είναι αρκετά προσιτό. Ένα παραπλήσιο ως προς την σκληρότητα ύφασμα που χρησιμοποιούμε σε ιδίου τύπου ρούχα είναι και το Μικάδο. Σε πολλά χρώματα επίσης διπλής όψεως θα το δούμε εδώ. Μία εναλλακτική ποιότητα για τον τύπο του ρούχου.

Αποτύπωση χρωμάτων

Έχουμε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια κατά την φωτογράφηση και επεξεργασία των φωτογραφιών μας. Εν τούτοις υπάρχει πιθανότητα τα χρώματα να μην ανταποκρίνονται πιστά στην πραγματικότητα. Αυτό οφείλετε συνήθως στις προσωπικές μας επιλογές ρύθμισης χρωμάτων στην οθόνη του υπολογιστή μας ή του κινητού τηλεφώνου μας

Βιβλιογραφικές αναφορές Wiki

Το σατέν Duchesse εκτιμάται για τον πλούτο και το μεγάλο βάρος του Το φόρεμα που φορούσε η Σάρα Φέργκιουσον για τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Άντριου, Δούκα της Υόρκης στις 23 Ιουλίου 1986 στο Αβαείο του Γουέστμινστερ , ήταν φτιαγμένο από ιβουάρ σατέν δούκισσας και είχε βαριές χάντρες. Το φόρεμα που φορούσε η βασίλισσα Silvia της Σουηδίας για τον γάμο της με τον Carl XVI Gustaf το 1976 ήταν επίσης φτιαγμένο από σατέν ντουσέζ.

Υφάσματα για βραδυνά ρουχα

Υφάσματα για βραδυνά ρουχα

Υφάσματα για βραδυνά ρουχα, Υφάσματα για επίσημα φορέματα