Ύφασμα Paradis ποιότητα κρεπ ζωρζέτα

Κρεπ ζωρζέτα . Παραλάβαμε την ποιότητα paradis, μία κρεπ ζωρζέτα διπλής ελαστικότητας κατάλληλη για κάθε χρήση. Μπορούμε να ράψουμε παντελόνι, φούστα φόρεμα και ταγιέρ. Φθινόπωρο χειμώνας άνοιξη. Είναι μία ποιότητα πού μπορούμε να την φορέσουμε 8 μήνες τον χρόνο, από αρχές Οκτωβρίου έως και τα τέλη του Μάϊου. Δεν θα τσαλακώσει και θα την ευχαριστηθούμε για πολλά πολλά χρόνια

Διαθέσιμα χρώματα στην ποιότητα paradis

Διπλόφαρδο ελαστικό ατσαλάκωτο

Την ποιότητα paradis μπορούμε να την συνδυάσουμε με τα όμορφα εμπριμέ μας καθώς και με τα υπέροχα καρρώ μας. Φόρεμα ταγιέρ παντελόνι φούστα. Και γιατί όχι με ένα υπέροχο ασπρόμαυρο ζέρσευ ή με τα ζέρσευ καρρώ μας

Ξεκινώντας την κατασκευή των κρεπ υφασμάτων όπως είναι η ποιότητα paradis χρησιμοποιούμε κρεπ νήματα. Αυτά τα νήματα είναι πού δίνουν στο paradis την σγουρή, σαγρέ εμφάνιση. Στις περισσότερες περιπτώσεις με διάφορες υφαντικές τεχνικές μπορούμε να παρουσιάσουμε την όψη ενός υφάσματος σαν κρεπ. Στην πραγματικότητα έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε κρεπ όλα σχεδόν τα υφάσματα που η ύφανσή τους δεν είναι λεία. Αυτό δεν είναι πολύ ακριβές. Δεν μπορούμε όμως να το θεωρήσουμε και ολότελα λάθος δεδομένου η ονομασία κρεπ έχει επικρατήσει σε όλα τα υφάσματα ασχέτως αν χρησιμοποιούν στην κατασκευή τους κρεπ νήματα .

Αποτύπωση χρωμάτων

Φωτογράφηση και ρύθμιση χρωμάτων

Αν και φωτογραφίζοντας τα υφάσματά μας, έχουμε φροντίσει να ρυθμίσουμε τα χρώματα όσον το δυνατόν πιο κοντά στα πραγματικά. Αν και καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, ωστόσο μπορεί να έχουμε κάποιες μικροδιαφορές. Αυτές τις μικροδιαφορές τις οφείλουμε στις διαφορετικές ρυθμίσεις της οθόνης του υπολογιστού μας, ή του τηλεφώνου μας.

Υφάσματα Ιχτιάρογλου η ιστορία μας

Πριν από 60 περίπου χρόνια, το 1962 όταν ο Ιάκωβος Ιχτιάρογλου ίδρυσε την εταιρεία μας στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Συγγρού 11 συνδέσαμε το όνομά μας με το ποιοτικό γυναικείο ύφασμα. Σε αυτήν την πρώτη εγκατάσταση μας το αντικείμενο εργασιών μας ήταν η χονδρική πώληση υφασμάτων.

Σχεδόν 35 χρόνια αργότερα, το 1996 μεταφερθήκαμε στο ιδιόκτητο πλέον κατάστημα μας στη Ερμού 13. Εδώ σε ένα φωτεινό και ευχάριστο περιβάλλον διαθέτουμε τα υφάσματα μας και λιανικώς και χονδρικώς. Διαθέτουμε την μεγαλύτερη συλλογή υφασμάτων για νυφικά, από δαντέλες κεντημένες και απλές έως και όλα τα μονόχρωμα που χρειαζόμαστε για το νυφικό μας. Επιπλέον διαθέτουμε μία μεγάλη συλλογή ποιοτικών υφασμάτων για το βραδινό, εντυπωσιακό ντύσιμο. Επίσης θα βρούμε εξαιρετικά ολόμαλλα υφάσματα για ποιοτικά παλτό, ταγιέρ και φορέματα. Επιπλέον ποιότητες από αγνό παρθένο μαλλί από κασμίρ και αλπακά.

Αν και οι εισαγωγές μας είναι από από τα καλύτερα εργοστάσια από όλον τον κόσμο, λόγω της έλλειψης μεσαζόντων οι τιμές μας παραμένουν οι καλύτερες στην αγορά. Εισάγουμε τα υφάσματα από την μακρινή μας Ιαπωνία στην εξωτική άπω ανατολή, έως και την διπλανή μας Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία με γνώμονα πάνω από όλα την ποιότητα και το design.