Υφάσματα Καρρώ

Νέες παραλαβές σε καρρώ.

Υφάσματα Καρρώ . Μία εξαιρετική συλλογή από ασπρόμαυρα καρρώ, παραλαβή 2019. Τα εισάγουμε από την Ευρώπη είναι σε άριστη ποιότητα.

Σύνθεση  65% PA 33% VISC 2% SPAN

Υφάσματα καρρώ χειμερινά

Καρρώ χειμερινά υφάσματα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων ποιοτήτων και χρωμάτων. Ευκολοφόρετα, καθημερινά, πάντοτε επίκαιρα κατάλληλα για φούστες, ζακέτες και ταγέρ.

Καρρώ ολόμαλλα

Άριστα σε ποιότητα  All time clasic σχέδια  φιλικά στο σώμα και διαχρονικά

Υφάσματα καρρώ Σκωτσέζικα

Σκωτσέζικα καρρώ που τα περισσότερα τα εισαγάγουμε από την Αγγλία. Σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων

 

Καρρώ Σκωτσέζικα. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και η επιλογή τους έγινε με κριτήριο την φινέτσα και την φιλικότητα στο σώμα.

Η ποικιλία των χρωμάτων του κιλτ προήλθε από την μίξη των διαφόρων ειδών προβάτων με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε πλήθος αποχρώσεων στα λεγόμενα γήινα χρώματα. Σε αυτά προσθέσαμε της, ασιατικής προέλευσης, φυσικές βαφές, οι οποίες έφεραν νέα χρώματα. Με αυτόν τον τρόπο εξελίχθηκαν σταδιακά τα υφάσματα ταρτάν στη σημερινή πολύχρωμη μορφή τους.[2] Από τις φυσικές βαφές που ήταν διαθέσιμες σε τοπικό επίπεδο, προέκυψαν τα χρώματα στα οποία οφείλεται η δημιουργία ταρτάν τα οποία απευθύνονται σε συγκεκριμένες περιοχές, φατρίες ή οικογένειες.[2]

Αργότερα, οι Άγγλοι, για να καταπολεμήσουν την ενότητα, την ισχύ και την πολεμική παράδοση των Σκωτσέζων, απαγόρευσε τη χρήση του κιλτ αλλά και των συναφών υφασμάτων ταρτάν.[2]

Τα Ιστορικά στοιχεία είναι από την ΒΙΚΙΠΑΙΔΙΑ

Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια και αποδώσαμε πιστά τα χρώματα από τα υφάσματα μας. Ωστόσο ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες μικροδιαφορές στα χρώματα από διαφορετικές χρωματικές ρυθμίσεις της οθόνης μας.

Επίσης μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα υφάσματα, τούς συνδυασμούς και τους τρόπους αποστολής των προϊόντων μας. Τα τηλέφωνα μας είναι 2310 256 225 και 231 231 8805.

Στέλνουμε τα υφάσματα μας πανελλαδικά με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ courier και σε πολλές περιπτώσεις τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο