Στολίζουμε με λαμπερά υφάσματα

Στολίζουμε με λαμπερά υφάσματα.. Τα λαμπερά υφάσματα ( χριστουγεννιάτικα ) είναι ένας υπέροχος τρόπος για να προσθέσουμε μια γιορτινή αίσθηση στο σπίτι μας. Με αυτά δημιουργούμε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Μπορούμε να βοηθήσουμε στη δημιουργία μιας πιο κομψής και πολυτελούς εμφάνισης δίνοντας μία όμορφη λαμπερή αίσθηση, αντάξια στης ομορφιάς των Χριστουγέννων.

Ταφτάς καρρώ 6 ευρώ το μέτρο

Ταφτάς λαμέ 6 ευρώ το μέτρο

Μονόχρωμος ταφτάς σε θαλασσί τυρκουάζ χρυσαφί και σοκολά. Στολίζουμε όμορφα και οικονομικά

Οργάντζα 2 ευρώ το μέτρο

Ένας απλός και οικονομικός τρόπος για να βάλουμε χαρούμενα χρώματα στο σπίτι μας

Κουρτίνες. Οι κουρτίνες και τα στόρια είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε χρώμα και λάμψη σε ένα δωμάτιο. Επιλέγουμε λαμπερά χρώματα, φωτεινά εντυπωσιακά. Μπορούμε επίσης να προσθέσουμε μια πινελιά λάμψης με χρυσά ή ασημένια κουμπιά ή διακοσμητικά.

Φωτογράφηση και ρύθμιση χρωμάτων

Αν και φωτογραφίζοντας τα υφάσματά μας, έχουμε φροντίσει να ρυθμίσουμε τα χρώματα όσον το δυνατόν πιο κοντά στα πραγματικά. Αν και καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, ωστόσο μπορεί να έχουμε κάποιες μικροδιαφορές. Αυτές τις μικροδιαφορές τις οφείλουμε στις διαφορετικές ρυθμίσεις της οθόνης του υπολογιστού μας, ή του τηλεφώνου μας.

Υφάσματα Ιχτιάρογλου η ιστορία μας

Πριν από 60 περίπου χρόνια, το 1962 όταν ο Ιάκωβος Ιχτιάρογλου ίδρυσε την εταιρεία μας στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Συγγρού 11 συνδέσαμε το όνομά μας με το ποιοτικό γυναικείο ύφασμα. Σε αυτήν την πρώτη εγκατάσταση μας το αντικείμενο εργασιών μας ήταν η χονδρική πώληση υφασμάτων.

Σχεδόν 35 χρόνια αργότερα, το 1996 μεταφερθήκαμε στο ιδιόκτητο πλέον κατάστημα μας στη Ερμού 13. Εδώ σε ένα φωτεινό και ευχάριστο περιβάλλον διαθέτουμε τα υφάσματα μας και λιανικώς και χονδρικώς. Διαθέτουμε την μεγαλύτερη συλλογή υφασμάτων για νυφικά, από δαντέλες κεντημένες και απλές έως και όλα τα μονόχρωμα που χρειαζόμαστε για το νυφικό μας. Επιπλέον διαθέτουμε μία μεγάλη συλλογή ποιοτικών υφασμάτων για το βραδινό, εντυπωσιακό ντύσιμο. Επίσης θα βρούμε εξαιρετικά ολόμαλλα υφάσματα για ποιοτικά παλτό, ταγιέρ και φορέματα. Επιπλέον ποιότητες από αγνό παρθένο μαλλί από κασμίρ και αλπακά.

Αν και οι εισαγωγές μας είναι από από τα καλύτερα εργοστάσια από όλον τον κόσμο, λόγω της έλλειψης μεσαζόντων οι τιμές μας παραμένουν οι καλύτερες στην αγορά. Εισάγουμε τα υφάσματα από την μακρινή μας Ιαπωνία στην εξωτική άπω ανατολή, έως και την διπλανή μας Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία με γνώμονα πάνω από όλα την ποιότητα και το design.