Βισκόζ εμπριμέ

Βισκόζ εμπριμέ διπλόφαρδο

Βισκόζ εμπριμέ διπλόφαρδο σε σούπερ-τιμή 8 ευρώ το μέτρο. Τελευταία μέτρα σε προσφορά, που ισχύει μέχρι εξαντλήσεως τω αποθεμάτων. Το βισκόζ ειναι φυτικό υλικό, παρόμοιο με το βαμβάκι αλλά περισσότερο ανθεκτικό στο τσαλάκωμα. Επίσης είναι υδρόφιλο υποαλλεργικό, το πλένουμε το στεγνώνουμε στεγνώνει και το σιδερώνουμε εύκολα. Τα όμορφα αυτά εμπριμέ μας τα συνδυάζουμε με τις ποιότητες boing καθώς επίσης και με το υπέροχο galla

Βισκόζι δροσερό υποαλλεργικό ύφασμα.

Τι είναι η Βισκόζη. Είναι μια αναγεννημένη ίνα κυτταρίνης που παράγεται από το ξύλο ή το μπαμπού. Αν και προέρχεται από την κυτταρίνη είναι εντούτοις ένα μαλακό, δροσερό ύφασμα που αναπνέει και χρησιμοποιείται ευρέως στην ένδυση. Είναι επίσης υποαλλεργικό και είναι κατάλληλο για άτομα με ευαίσθητο δέρμα. Για παράδειγμα κατασκευάζουμε με αυτό μια μεγάλη ποικιλία ρούχων, συμπεριλαμβανομένων φορεμάτων, μπλουζών, παντελονιών και σακακιών. Επιπλέον την χρησιμοποιούμε για την κατασκευή Σεντονιών μαξιλαροθηκών κλπ.

Υφάσματα Ιχτιάρογλου

Είμαστε μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ποιοτικά υφάσματα σε μεγάλη ποικιλία. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα επιλογών για κάθε γούστο και ανάγκη, και είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιλέξουν τα κατάλληλα υφάσματα.

Εμπριμέ καλοκαιρινά., Καλοκαιρινά υφάσματα, Υφάσματα για βραδυνά ρουχα

Εμπριμέ καλοκαιρινά., Καλοκαιρινά υφάσματα, Υφάσματα για βραδυνά ρουχα

Εμπριμέ καλοκαιρινά., Καλοκαιρινά υφάσματα