Βισκόζ εμπριμέ διπλόφαρδο τώρα με 8 ευρώ το μέτρο

Βισκόζ εμπριμέ διπλόφαρδο σε σούπερ-τιμή 8 ευρώ το μέτρο. Τελευταία μέτρα σε προσφορά, που ισχύει μέχρι εξαντλήσεως τω αποθεμάτων. Το βισκόζ ειναι φυτικό υλικό, παρόμοιο με το βαμβάκι αλλά περισσότερο ανθεκτικό στο τσαλάκωμα. Επίσης είναι υδρόφιλο υποαλλεργικό, πλένεται στεγνώνει και σιδερώνεται εύκολα. Τα όμορφα αυτά εμπριμέ μας τα συνδυάζουμε με τις ποιότητες boing καθώς επίσης και με το υπέροχο galla

Βισκόζι δροσερό υποαλλεργικό ύφασμα.

Τι είναι η Βισκόζη. Η βισκόζη είναι μια αναγεννημένη ίνα κυτταρίνης που παράγεται από το ξύλο ή το μπαμπού. Αν και προέρχεται απο τα δενδρα είναι εντούτοις ένα μαλακό, δροσερό ύφασμα που αναπνέει και χρησιμοποιείται ευρέως στην ένδυση. Είναι επίσηςυποαλλεργικό και είναι κατάλληλο για άτομα με ευαίσθητο δέρμα.

Για παράδειγμα κατασκευάζουμε με αυτό μια μεγάλη ποικιλία ρούχων, συμπεριλαμβανομένων φορεμάτων, μπλουζών, παντελονιών και σακακιών. Επιπλέον την χρησιμοποιούμε για την κατασκευή Σενδονιών μαξιλαροθηκών κλπ

Υφάσματα Ιχτιάρογλου η ιστορία μας

Πριν από 60 περίπου χρόνια, το 1962 όταν ο Ιάκωβος Ιχτιάρογλου ίδρυσε την εταιρεία μας στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Συγγρού 11 συνδέσαμε το όνομά μας με το ποιοτικό γυναικείο ύφασμα. Σε αυτήν την πρώτη εγκατάσταση μας το αντικείμενο εργασιών μας ήταν η χονδρική πώληση υφασμάτων.

Σχεδόν 35 χρόνια αργότερα, το 1996 μεταφερθήκαμε στο ιδιόκτητο πλέον κατάστημα μας στη Ερμού 13. Εδώ σε ένα φωτεινό και ευχάριστο περιβάλλον διαθέτουμε τα υφάσματα μας και λιανικώς και χονδρικώς. Διαθέτουμε την μεγαλύτερη συλλογή υφασμάτων για νυφικά, από δαντέλες κεντημένες και απλές έως και όλα τα μονόχρωμα που χρειαζόμαστε για το νυφικό μας. Επιπλέον διαθέτουμε μία μεγάλη συλλογή ποιοτικών υφασμάτων για το βραδινό, εντυπωσιακό ντύσιμο. Επίσης θα βρούμε εξαιρετικά ολόμαλλα υφάσματα για ποιοτικά παλτό, ταγιέρ και φορέματα. Επιπλέον ποιότητες από αγνό παρθένο μαλλί από κασμίρ και αλπακά.

Αν και οι εισαγωγές μας είναι από από τα καλύτερα εργοστάσια από όλον τον κόσμο, λόγω της έλλειψης μεσαζόντων οι τιμές μας παραμένουν οι καλύτερες στην αγορά. Εισάγουμε τα υφάσματα από την μακρινή μας Ιαπωνία στην εξωτική άπω ανατολή, έως και την διπλανή μας Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία με γνώμονα πάνω από όλα την ποιότητα και το design.

Η εταιρία μας είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ποιοτικά υφάσματα σε μεγάλη ποικιλία. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα επιλογών για κάθε γούστο και ανάγκη, και είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιλέξουν τα κατάλληλα υφάσματα.