Πλύσιμο σιδέρωμα υφασμάτων 

Σύμβολα πλυσίματος. Πλύσιμο σιδέρωμα υφασμάτων. Στα περισσότερα ρούχα έχουμε ετικέτες που μας προσδιορίζουν τον τρόπο που πρέπει να τα πλύνουμε και να τα σιδερώσουμε. Στα υφάσματα αντίστοιχα δεν έχουμε τέτοια σύμβολα όχι τουλάχιστον σε κάθε κομμάτι.

Πλύσιμο υφασμάτων

Σιδέρωμα υφασμάτων

Πλένω, σιδερώνω τα υφάσματα – Laundry symbol

Επισημαίνουμε επίσης τα ρούχα και με πολλά άλλα σύμβολα. Αυτά είναι σύμβολα για το πως πλένουμε ή και το στεγνό καθάρισμα των ρούχων μας. Αυτές τις πληροφορίες θα τις βρούμε  εδώ

Για αυτές τις οδηγίες χρησιμοποιήσαμε κείμενα και σύμβολα από την Wikipedia

Για το πλύσιμο των υφασμάτων δείτε και εδώ

Υφάσματα Ιχτιάρογλου η ιστορία μας

Πριν από 60 περίπου χρόνια, το 1962 όταν ο Ιάκωβος Ιχτιάρογλου ίδρυσε την εταιρεία μας στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Συγγρού 11 συνδέσαμε το όνομά μας με το ποιοτικό γυναικείο ύφασμα. Σε αυτήν την πρώτη εγκατάσταση μας το αντικείμενο εργασιών μας ήταν η χονδρική πώληση υφασμάτων.

Σχεδόν 35 χρόνια αργότερα, το 1996 μεταφερθήκαμε στο ιδιόκτητο πλέον κατάστημα μας στη Ερμού 13. Εδώ σε ένα φωτεινό και ευχάριστο περιβάλλον διαθέτουμε τα υφάσματα μας και λιανικώς και χονδρικώς. Διαθέτουμε την μεγαλύτερη συλλογή υφασμάτων για νυφικά, από δαντέλες κεντημένες και απλές έως και όλα τα μονόχρωμα που χρειαζόμαστε για το νυφικό μας. Επιπλέον διαθέτουμε μία μεγάλη συλλογή ποιοτικών υφασμάτων για το βραδινό, εντυπωσιακό ντύσιμο. Επίσης θα βρούμε εξαιρετικά ολόμαλλα υφάσματα για ποιοτικά παλτό, ταγιέρ και φορέματα. Επιπλέον ποιότητες από αγνό παρθένο μαλλί από κασμίρ και αλπακά.

Αν και οι εισαγωγές μας είναι από από τα καλύτερα εργοστάσια από όλον τον κόσμο, λόγω της έλλειψης μεσαζόντων οι τιμές μας παραμένουν οι καλύτερες στην αγορά. Εισάγουμε τα υφάσματα από την μακρινή μας Ιαπωνία στην εξωτική άπω ανατολή, έως και την διπλανή μας Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία με γνώμονα πάνω από όλα την ποιότητα και το design.