Χειμερινά φανταιζί

Χειμερινά φανταιζί υφάσματα

Μπουκλέ. Κεντημένα μάλλινα. . Φορέματα. Τέλεια στην εφαρμογή, ελαστικά, ζεστά, φτιάχνουν αγαπημένα ρούχα που δεν τα ξεχνάμε ποτέ. Αγκαλιάζουν το σώμα και δίνουν μια υπέροχη απαλή και ζεστή αίσθηση. Είναι υποαλλεργικά.

Teddy Bear μπουκλέ

Κεντημένα μάλλινα

Γίνονται φορέματα, φούστες, μπλούζες η και γιλέκα. Είναι εύκολα στην ραφή, κόβονται χωρίς να ξεφτίσου, είναι μαλακά, ζεστά και πολύ αγαπημένα. υποαλλεργικά

Πανωφόρι φανταιζί

Εξαιρετικής ομορφιάς και ποιότητος ύφασμα κατάλληλο για πανωφόρι, παλτό ή και ζακέτα. Τα εισάγουμε από την Ολλανδία, είναι φιλικό στο σώμα υποαλλεργικό.

Μπουκλέ Kenzo

Περιέχει 30% Μαλλί, είναι ελαστικό, φτιάχνει φόρεμα, ταγιέρ, σακάκι και ελαφρύ παλτό. Φιλικό στο σώμα, υποαλλεργικό.

Κεντημένα μάλλινα

Ολόμαλλα υφάσματα κατάλληλα για ταγέρ, ζακέτα ή και φούστα με πρωτοποριακές τεχνικές επεξεργασίας, για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Τα εισάγουμε από την Ιταλία. Μόνο στεγνό καθάρισμα.

Ζακάρ μονόχρωμο

Είναι ευκολοφόρετο, κατάλληλο για ζακέτα καί φόρεμα, υποαλλεργικό. Το εισάγουμε από την Ολλανδία. Πλύσιμο μετά από δοκιμή.

περισσότερα για τις ποιότητες των υφασμάτων και εδώ

Υφάσματα Ιχτιάρογλου η ιστορία μας

Πριν από 60 χρόνια, το 1962 ο Ιάκωβος Ιχτιάρογλου ίδρυσε την εταιρεία μας στην Θεσσαλονίκη στην οδό Συγγρού 11. Σε αυτήν την πρώτη εγκατάσταση μας το αντικείμενο εργασιών μας ήταν η χονδρική πώληση υφασμάτων.

Αρκετά χρόνια αργότερα, το 1996 μεταφερθήκαμε στο ιδιόκτητο πλέον κατάστημα μας στη Ερμού 13, όπου σε ένα φωτεινό και ευχάριστο περιβάλλον διαθέτουμε τα υφάσματα μας και λιανικώς και χονδρικώς.

Εισάγουμε τα υφάσματα μας από όλον τον κόσμο, από την μακρινή μας Ιαπωνία στην εξωτική άπω ανατολή, έως και την διπλανή μας Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία με γνώμονα πάντοτε την ποιότητα και το design.

Διαθέτουμε την μεγαλύτερη συλλογή υφασμάτων για νυφικά, από δαντέλες κεντημένες και απλές έως και όλα τα μονόχρωμα που χρειαζόμαστε για το νυφικό μας. Και όλα αυτά στις καλύτερες όπως πάντα τιμές της αγοράς