Υφάσματα Ιχτιάρογλου

Ποιοτικά βραδινά υφάσματα σε μεγάλη ποικιλία.

Υφάσματα ποιοτικά βραδινά σε μεγάλη ποικιλία.

Υφάσματα Ιχτιάρογλου η ιστορία μας

Πριν από 60 χρόνια, το 1962 ο Ιάκωβος Ιχτιάρογλου ίδρυσε την εταιρεία μας στην Θεσσαλονίκη στην οδό Συγγρού 11. Εδώ ήταν και η πρώτη μας εγκατάσταση. Το αντικείμενο εργασιών ήταν η χονδρική πώληση των υφασμάτων. Το 1967 στην οδό Ερμού 6, προσθέσαμε στις δραστηριότητές μας το λιανικό εμπόριο ετοίμων ενδυμάτων καθώς και ενδυμάτων επί παραγγελία

Αρκετά χρόνια αργότερα, το 1996 μεταφερόμαστε στο ιδιόκτητο πλέον κατάστημα μας στη Ερμού 13. Εδώ σε ένα φωτεινό και ευχάριστο περιβάλλον διαθέτουμε τα υφάσματα μας λιανικώς και χονδρικώς. Τα εισάγουμε από όλον τον κόσμο. Από την μακρινή μας Ιαπωνία στην εξωτική άπω ανατολή, έως και την διπλανή μας Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία. Αγοράζουμε τα υφάσματά μας με γνώμονα πάντοτε την καλή ποιότητα και το design.

Ενημέρωση


Στον τομέα της ενημέρωσης παρακολουθούμε αδιάλειπτα όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές εκθέσεις των υφασμάτων και των ετοίμων ενδυμάτων. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις νέες τάσεις της μόδας, τα καινούργια υλικά και τα σχέδια όλων των γνωστών σχεδιαστών.

Υφάσματα για Νυφικά


Σήμερα με την εμπειρία των 3 γενεών να μας βαραίνει, σας προσφέρουμε ότι πιο μοντέρνο υπάρχει σε ποιότητα και σε σχέδιο στην διεθνή αγορά του υφάσματος. Διαθέτουμε την πληρέστερη συλλογή σε δαντέλες. Από τις πιο απλές έως και τις πιο περίπλοκα κεντημένες. Πολλές από αυτές τις έχουμε κεντήσει στο χέρι. Με αυτές υλοποιούμε τα υπέροχα νυφικά σας. Με αυτές σας στολίζουμε στην ωραιότερη στιγμή της ζωής σας. Έχουμε όλα τα παρελκόμενα υφάσματα για την ραφή των νυφικών. Μουσελίνες απλές και ολομέταξες, σατέν, κρεπ σατέν ταφτάδες ρασμίρ ντουσέζ τούλι σε μεγάλη ποικιλία ποιοτήτων.

Βραδινά cocktail υφάσματα


Εκτός όμως από τα νυφικά μας υφάσματα, έχουμε και μία πολύ μεγάλη ποικιλία, την μεγαλύτερη ίσως στην Ελλάδα, από πολύτιμα υφάσματα. Γαλλικές δαντέλες σαντιγί, δαντέλες κεντημένες, δαντέλες κορδονέ, υφάσματα ζακάρ, υφάσματα με παγιέττα και γενικά με ότι ύφασμα θα συνοδεύσουμε το βραδινό και coctail ντύσιμό σας.
Και όπως πάντα όλα μας τα υφάσματα τα συνδυάζουμε ποιοτικά και χρωματικά με αρμονία. Τα υπέροχα εμπριμέ μας, τα μονόχρωμα απλά σατέν έως και τα φανταστικά μας ολομέταξα.

Υφάσματα για όλες τις ώρες

Ελάτε στο κατάστημα μας να δείτε και να σας βοηθήσουμε να διαλέξουμε από τα πιό απλά βαμβακερά υφάσματα, καμπαρντίνες στην καλύτερη ποιότητα και τιμή της αγοράς,ποιοτικά κρεπ και γενικά υφάσματα για όλες τις ώρες. Θα δούμε και θα διαλέξουμε εμπριμέ υφάσματα επώνυμων κατασκευαστών για όλες τις εποχές του έτους. Πολύτιμα επίσης υφάσματα από κασμίρ και αλπακά μαζί με τα all wool της χειμερινής μας συλλογής.

Ποιοτικά υφάσματα

Αν και έχουμε τις καλύτερες ποιότητες. Αν και τα υφάσματα μας είναι υφάσματα που χρησιμοποιούν επώνυμοι σχεδιαστές, εν τούτοις έχουμε τις καλύτερες ever τιμές της αγοράς. Αυτό οφείλεται στο γεφονός ότι αγοράζοντας απ ευθείας απο τα ρεγοστάσια δεν χρησιμοποιούμε μεσάζοντες