Γαλλική δαντέλα 406496.

Φινετσάτη ξεχωριστή σαντιγί δαντέλα.

Γαλλική δαντέλα 406496. Αποτελεί σύμβολο πολυτέλειας και φινέτσας. Η ασύγκριτη ποιότητα, η πλούσια ιστορία και η αξεπέραστη ομορφιά της την καθιστούν απαραίτητο στοιχείο για κάθε λάτρη της μόδας.

Με την υπογραφή της γαλλικής savoir-faire

Διαχρονική γοητεία. Πυκνά κεντημένη δαντέλα σαντιγί, σε δύο μοντέρνα χρώματα. Ένα υπέροχο σομόν – κοραλλί  και ένα ακόμη ομορφότερο μπεζ – κοκαλί. Την συνδυάζουμε τέλεια με τα μονόχρωμα υφάσματα μας.

Ιδανική επιλογή για εμάς που αναζητούμε κομψότητα και διαχρονική γοητεία.

Φωτογραφήσαμε αυτές τις  δαντέλες πάνω σε ζαχαρί και σε μπεζ  ύφασμα κρεπ της ποιότητας GR-006. Γαλλική δαντέλα 406496 συνδυασμένη με το τριασετάτ κρεπ σατέν μας.

Περισσότερες γαλλικές δαντέλες:  Δαντέλες Solstiss Ακολουθείστε μας στα sosial media

Αποστολές εμπορευμάτων

Καθημερινά αποστέλλουμε τα εμπορεύματά μας, συνήθως με τα ELTA courier πόρτα πόρτα και πολλές φορές η αποστολή είναι δωρεάν. Επίσης με την νέα μας υπηρεσία στέλνουμε εντελώς δωρεάν τα υφάσματα που έχετε αγοράσει στον επαγγελματία που θα σας τα ράψει, είτε στην Θεσσαλονίκη, είτε σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος.

Αποτύπωση χρωμάτων

Έχουμε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια κατά την φωτογράφηση και επεξεργασία των φωτογραφιών μας. Εν τούτοις υπάρχει πιθανότητα τα χρώματα να μην ανταποκρίνονται πιστά στην πραγματικότητα. Αυτό οφείλετε συνήθως στις προσωπικές μας επιλογές ρύθμισης χρωμάτων στην οθόνη του υπολογιστή μας ή του κινητού τηλεφώνου μας

Δαντέλες

Δαντέλες

Δαντέλες, Δαντέλες Κορδονέ, Τούλι κεντημένο