Συνδυάζοντας τα υφάσματα 14-009 99-069

Συνδυασμοί υφασμάτων

Συνδυάζοντας τα υφάσματα 14-009 99-069

Συνδυασμοί υφασμάτων. Ένα από τα  προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι ο συνδυασμός των ρούχων  που θέλουμε να φορέσουμε. Ανοίγουμε την ντουλάπα μας και βρίσκουμε ρούχα και ρούχα που μπορούμε να τα συνδυάσουμε  μεταξύ τους ενώ άλλα είναι εντελώς ακατάλληλα.  Μετά από αυτό είναι καιρός να αρχίσουμε σιγά σιγά να επιλέγουμε υλικά πού όταν τα ράψουμε να είναι με  συνδυασμένα χρωματικά μεταξύ τους,  ώστε να δημιουργήσουμε τα τέλεια σύνολα.

Πάνω από όλα πρέπει να γνωρίζουμε ότι δεν αρκεί μόνο η χρωματική αρμονία.  Τα ρούχα μας πρέπει να έχουν και ποιοτική αρμονία.  Δεν μπορείτε να συνδυάσετε  ένα υλικό  για ένα coctail ντύσιμο με ένα άλλο υλικό που θα το φορέσετε για τον περίπατο στην εξοχή.   Επιπλέον σε αυτήν την σειρά από τα άρθρα μας θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε να συνδυάσετε χρωματικά και ποιοτικά τα υλικά μεταξύ τους έτσι ώστε να έχουμε το τέλειο σύνολο.  Οι σωστοί συνδυασμοί υφασμάτων, είναι ένα σημαντικό βήμα για να “κτίσουμε” την σωστή εμφάνιση μας

Σήμερα συνδυάζουμε ένα διπλής ελαστικότητας ύφασμα με μία πανέμορφη νεανική δαντέλα.

Συνδυάζοντας τα υφάσματα 14-009 και 99-069. Η ποιότητα 14-009 είναι μία από τις βασικές μας ποιότητες. Είναι ένα ευκολοφόρετο διπλής ελαστικότητας ύφασμα που υπάρχει σε πολλά χρώματα πού μπορείτε να τα δείτε εδώ. Σήμερα θα συνδυάσουμε το lime κίτρινο, το φούξια και το χρώμα της μέντας με μια απλή ελαστική δαντέλα.

Το διπλοελαστικό αυτό ύφασμα είναι κατάλληλο για φούστα, παντελόνι και ταγέρ. Για την φούστα θέλουμε και ανάλογα με τον σωματότυπο, από 50 εκατοστά για απλή κοντή φούστα μέχρι και 1.70μ για φούστα με φύλα ή και λοξή. Για παντελόνι θα χρειαστείτε από 1,30μ έως 1,80μ ανάλογα με το μάκρος και το νούμερο.

Από την δαντέλα αρκεί ένα μάκρος. Για παράδειγμα  μισό μέτρο αν θέλουμε ένα κοντό μπλουζάκι έως1,40μ αν θέλουμε πιο μακρύ μπλουζάκι και μανίκι.

  • Το κόστος των υφασμάτων είναι
  • Ύφασμα διπλής ελαστικότητας 14-009 εξαιρετικής ποιότητος, με φάρδος 145εκ. στα 15 Ευρώ το μέτρο από 19.
  • Η δαντέλα με φάρδος  130 εκ. στα 12 Ευρώ το μέτρο από 15.

Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια και αποδώσαμε πιστά τα χρώματα από τα υφάσματα μας. Ωστόσο ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες μικροδιαφορές στα χρώματα από διαφορετικές χρωματικές ρυθμίσεις της οθόνης μας.

Επίσης μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα υφάσματα, τούς συνδυασμούς και τους τρόπους αποστολής των προϊόντων μας. Τα τηλέφωνα μας είναι 2310 256 225 και 231 231 8805.

Στέλνουμε τα υφάσματα μας πανελλαδικά με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ courier και σε πολλές περιπτώσεις τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο