Υφάσματα Καρρώ

Νέες παραλαβές σε καρρώ.

Υφάσματα Καρρώ . Μία εξαιρετική συλλογή από ασπρόμαυρα καρρώ, παραλαβή 2019. Τα εισάγουμε από την Ευρώπη είναι σε άριστη ποιότητα.

Σύνθεση  65% PA 33% VISC 2% SPAN

Υφάσματα καρρώ χειμερινά

Καρρώ χειμερινά υφάσματα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων ποιοτήτων και χρωμάτων. Ευκολοφόρετα, καθημερινά, πάντοτε επίκαιρα κατάλληλα για φούστες, ζακέτες και ταγέρ.

Καρρώ ολόμαλλα

Άριστα σε ποιότητα  All time clasic σχέδια  φιλικά στο σώμα και διαχρονικά

Υφάσματα καρρώ Σκωτσέζικα

Σκωτσέζικα καρρώ που τα περισσότερα τα εισαγάγουμε από την Αγγλία. Σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων

 

Καρρώ Σκωτσέζικα. Είναι εξαιρετικής ποιότητας και η επιλογή τους έγινε με κριτήριο την φινέτσα και την φιλικότητα στο σώμα.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Η ποικιλία των χρωμάτων του κιλτ προήλθε από την μίξη των διαφόρων ειδών προβάτων με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε πλήθος αποχρώσεων στα λεγόμενα γήινα χρώματα. Σε αυτά προσθέσαμε της, ασιατικής προέλευσης, φυσικές βαφές, οι οποίες έφεραν νέα χρώματα. Με αυτόν τον τρόπο εξελίχθηκαν σταδιακά τα υφάσματα ταρτάν στη σημερινή πολύχρωμη μορφή τους.[2] Από τις φυσικές βαφές που ήταν διαθέσιμες σε τοπικό επίπεδο, προέκυψαν τα χρώματα στα οποία οφείλεται η δημιουργία ταρτάν τα οποία απευθύνονται σε συγκεκριμένες περιοχές, φατρίες ή οικογένειες.[2]Αργότερα, οι Άγγλοι, για να καταπολεμήσουν την ενότητα, την ισχύ και την πολεμική παράδοση των Σκωτσέζων, απαγόρευσε τη χρήση του κιλτ αλλά και των συναφών υφασμάτων ταρτάν.[2]

Τα Ιστορικά στοιχεία είναι από την ΒΙΚΙΠΑΙΔΙΑ

Αποτύπωση χρωμάτων

Αν και κατά την φωτογράφηση των υφασμάτων φροντίσαμε να αποτυπώσουμε τα χρώματα όσο μπορούσαμε κοντά στην πραγματικότητα, εντούτοις μπορεί να υπάρχουν κάποιες μικροδιαφορές που οφείλονται στις διαφορετικές ρυθμίσεις της οθόνης του υπολογιστού μας, ή του τηλεφώνου μας. Κάνουμε καθημερινές αποστολές των υφασμάτων μας πανελλαδικά και πολλές φορές η αποστολή μας δεν επιβαρύνεται με μεταφορικά. Για αποστολές στην Κύπρο απαιτείται προηγούμενη συνεννόηση. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, τηλεφωνικά στο 2310 256 225 και στο 231 231 8805 ή μέσω e-mail στο textiles.com.gr και να μας ρωτήσετε οτιδήποτε θέλετε για τα υφάσματά μας τους συνδυασμούς τις ποιότητες και φυσικά τις τιμές μας

Exit mobile version