Ύφασμα για παλτό Μαλλί Κασμίρ

Ύφασμα για Παλτό και Παλτοζακέτα

Ύφασμα παλτό Μαλλί Κασμίρ pure new wool  cashmere άριστης ποιότητας και εμφάνισης σε πολλά μοντέρνα χρώματα. Παλτό Παλτοζακέτα

Τα χρώματα μας για την σαιζόν 2022-2023

Ύφασμα παλτό Μαλλί Κασμίρ

Η σύνθεσή του είναι 70% pure new wool 15% kasmir 15% polyamid

  • Pure new wool:  Πρωτογενές, καθαρό, άριστης ποιότητας μαλλί που το χρησιμοποιούμε για πρώτη φορά στην κλωστοϋφαντουργία. 
  • Κασμίρ: Το κασμίρ, με τις φωτεινές και απαλές του ίνες, είναι πολύ πιο ακριβό από οποιοδήποτε μάλλινο ύφασμα. Το μαλλί αυτό δεν το παίρνουμε από πρόβατα, αλλά από ένα είδος κατσικών που τις βρίσκουμε στην κοιλάδα Κασμίρ, μεταξύ των μεγάλων Ιμαλαΐων και της οροσειράς Πιρ Παντζάλ. Επιπλέον στη συγκεκριμένη περιοχή οι θερμοκρασίες είναι έως και -30 βαθμούς Κελσίου, επομένως το τρίχωμα των αιγών αυτών αναπτύσσεται πιο αργά και είναι πυκνό και ζεστό. Ωστόσο, αν ένα πρόβατο μπορεί να δώσει έως και τρία κιλά μαλλιού, μία κατσίκα από το Κασμίρ μπορεί να δώσει μόλις 200 γραμμάρια. Επίσης, το κασμίρ, σαν πρώτη ύλη είναι ευαίσθητο, και το επεξεργαζόμαστε πολύ προσεκτικά διότι εύκολα μπορούμε να το καταστρέψουμε από τα χρώματα και τα χημικά. (Από άρθρο της Καθημερινής)

Περισσότερα Παλτό

Αποτύπωση χρωμάτων. Ύφασμα για Παλτό Παλτοζακέτα

Φωτογράφηση και ρύθμιση χρωμάτων

Αν και φωτογραφίζοντας τα υφάσματά μας, έχουμε φροντίσει να ρυθμίσουμε τα χρώματα όσον το δυνατόν πιο κοντά στα πραγματικά. Αν και καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, ωστόσο μπορεί να έχουμε κάποιες μικροδιαφορές. Αυτές τις μικροδιαφορές τις οφείλουμε στις διαφορετικές ρυθμίσεις της οθόνης του υπολογιστού μας, ή του τηλεφώνου μας.

Exit mobile version