Ύφασμα ολόμαλλο συνδυασμένο με καρρώ

Ύφασμα ολόμαλλο

Ύφασμα ολόμαλλο συνδυασμένο με καρρώ

Ολόμαλλο ύφασμα από πρωτογενές μαλλί σε φαιοκίτρινο χρώμα σε έναν υπέροχο συνδυασμό με μπλε καρρώ Σκωτσέζικο με κίτρινες και κόκκινες ρίγες.

Συνδυάζοντας αρμονικά τα υφάσματα

Ένας πολύ απλός συνδυασμός για ένα all time clasic σύνολο. Σακάκι ανοιχτόχρωμο ολόμαλλο με καρρώ φούστα. Για την φούστα, αν θα την ράψουμε με πιέτες θα χρειαζόμαστε 2 μάκρη ύφασμα. Επίσης το ίδιο ισχύει και για το σακάκι. Αν το σακάκι μας φανεί ανοιχτόχρωμο θα διαλέξουμε ένα άλλο χρώμα από την πλήρη συλλογή μας

Υφάσματα Ιχτιάρογλου η ιστορία μας

Πριν από 60 χρόνια, το 1962 ο Ιάκωβος Ιχτιάρογλου ίδρυσε την εταιρεία μας στην Θεσσαλονίκη στην οδό Συγγρού 11. Σε αυτήν την πρώτη εγκατάσταση μας το αντικείμενο εργασιών μας ήταν η χονδρική πώληση υφασμάτων.

Αρκετά χρόνια αργότερα, το 1996 μεταφερθήκαμε στο ιδιόκτητο πλέον κατάστημα μας στη Ερμού 13, όπου σε ένα φωτεινό και ευχάριστο περιβάλλον διαθέτουμε τα υφάσματα μας και λιανικώς και χονδρικώς.

Εισάγουμε τα υφάσματα μας από όλον τον κόσμο, από την μακρινή μας Ιαπωνία στην εξωτική άπω ανατολή, έως και την διπλανή μας Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία με γνώμονα πάντοτε την ποιότητα και το design.

Διαθέτουμε την μεγαλύτερη συλλογή υφασμάτων για νυφικά, από δαντέλες κεντημένες και απλές έως και όλα τα μονόχρωμα που χρειαζόμαστε για το νυφικό μας. Και όλα αυτά στις καλύτερες όπως πάντα τιμές της αγοράς

Ύφασμα ολόμαλλο συνδυασμένο με καρρώ

Αποτύπωση χρωμάτων

Αν και φωτογραφήσαμε τα υφάσματα μας και φροντίσαμε να αποτυπώσουμε τα χρώματα όσο μπορούσαμε κοντά στην πραγματικότητα. Ωστόσο μπορεί να υπάρχουν κάποιες μικροδιαφορές που οφείλονται στις διαφορετικές ρυθμίσεις της οθόνης του υπολογιστού μας, ή του τηλεφώνου μας.

Αποστέλλουμε καθημερινά τα υφάσματα μας πανελλαδικά και πολλές φορές δεν σας επιβαρύνουμε με μεταφορικά.

Για αποστολές στην Κύπρο συνήθως χρεώνουμε 11 ευρώ για κάθε 2 κιλά με παράδοση 2 εργασίμων ημερών.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, τηλεφωνικά στο 2310 256 225 και στο 231 231 8805 ή μέσω e-mail στο ichtiaroglou.textiles@gmail.com και να μας ρωτήσετε οτιδήποτε θέλετε για τα υφάσματά μας τους συνδυασμούς και τις ποιότητες