Ύφασμα για φόρεμα μπλούζα παντελόνι. Ύφασμα που το πλένουμε εύκολα στο πλυντήριο

 Το απόλυτο βραδινό ύφασμα

Ύφασμα κρεπ σατέν τριασετάτ. Υφάσματα για Ρούχα Υποαλλεργικά. Δεν δημιουργεί προβλήματα με την επαφή στο σώμα. Αντιθέτως έχει μία πολύ ευχάριστη δροσερή αίσθηση. Κατασκευάζεται από κυτταρίνη ( τον φλοιό ενός δένδρου ).  Με την κυτταρίνη σαν πρώτη ύλη, κατάλληλα επεξεργασμένη παράγουμε νήματα εξαιρετικής ποιότητος. Ομοίως τα υφάσματα που κατασκευάζουμε από τα νήματα αυτά τα πλένουμε με ασφάλεια και τα σιδερώνουμε πολύ εύκολα. Επιπλέον δε κρατούν και την τσάκιση. Και Πάνω από όλα είναι πολύ ανθεκτικά στο τσαλάκωμα

Ύφασμα για φόρεμα μπλούζα παντελόνι. Είναι ένα υλικό που το συναντάμε σε εκλεκτές ποιότητες υφασμάτων. Το πλένουμε εύκολα και στο χέρι και στο πλυντήριο. Είναι ατσαλάκωτο υποαλλεργικό, έχει προδιαγραφές φιλικότητας στο σώμα. Συμπερασματικά το φοράμε άνετα ευχάριστα και όλες τις ώρες  Σε σατέν, σε κρεπ σατέν, σε διπλό κρεπ και σε πολλά άλλα υφάσματα συνήθως σε σύνθεση με τον πολυεστέρα.

Ύφασμα κρεπ σατέν τριασετάτ. Ύφασμα που το πλένουμε εύκολα στο πλυντήριο. Σήμερα με το τριασετάτ μπορούμε να αντικαταστήσουμε επάξια την  Ζωική Μέταξα, έχοντας πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα από αυτήν στο πλύσιμο και την ανθεκτικότητα.

Αν και φωτογραφίζοντας τα υφάσματά μας, και έχουμε φροντίσει να έχουμε χρώματα όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα. Αν και καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, ωστόσο μπορεί να έχουμε κάποιες μικροδιαφορές. Αυτές τις μικροδιαφορές τις οφείλουμε στις διαφορετικές ρυθμίσεις της οθόνης του υπολογιστού μας, ή του τηλεφώνου μας.

Exit mobile version