Συνδυάζοντας τα υφάσματα torino neon viskose print

Συνδυασμοί υφασμάτων

Συνδυάζοντας τα υφάσματα ΝΤ-060 1856 1857

Συνδυασμοί υφασμάτων.  Ένα από τα  προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όταν θέλουμε να ντυθούμε είναι το πως θα συνδυάσουμε τα ρούχα που θέλουμε να φορέσουμε. Ανοίγουμε την ντουλάπα μας και βρίσκουμε ρούχα και ρούχα που άλλα συνδυάζονται μεταξύ τους και άλλα είναι εντελώς ακατάλληλα. Είναι καιρός να αρχίσουμε σιγά σιγά να επιλέγουμε υλικά πού όταν τα ράψουμε να είναι με  συνδυασμένα χρωματικά μεταξύ τους.

Έτσι θα δημιουργήσουμε τα τέλεια σύνολα. Τα υφάσματά μας δεν πρέπει να τα συνδυάσουμε μόνο χρωματικά. η χρωματική αρμονία είναι σημαντική από μόνη της αλλά δεν αρκεί Τα ρούχα μας πρέπει να έχουν και ποιοτική αρμονία.  Οι συνδυασμοί μας πρέπει να είναι και ποιοτικοί. Έτσι θα έχουμε πάντοτε εκτός της χρωματικής και την ποιοτική αρμονία. Σε αυτήν την σειρά από τα άρθρα μας θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε να συνδυάσετε αρμονικά, χρωματικά και ποιοτικά τα υλικά μεταξύ τους. Επομένως έτσι θα έχουμε το τέλειο σύνολο.

Οι σωστοί συνδυασμοί υφασμάτων, είναι ένα σημαντικό βήμα για να “κτίσουμε” την σωστή εμφάνιση μας

 

Σήμερα συνδυάζουμε ελαστικά σατέν με εμπριμέ βισκόζι.

 

Συνδυασμοί υφασμάτων. Συνδυάζουμε τα υφάσματα ΝΤ-060 1856 1857. Η ποιότητα ΝΤ-060 είναι μία από τις βασικές μας ποιότητες. Είναι ένα πανέμορφο διπλής όψεως σατέν ύφασμα, ευκολοφόρετο  που υπάρχει σε πολλά χρώματα πού μπορείτε να τα δείτε εδώ. Σήμερα θα συνδυάσουμε αυτά τα υφάσματα με βισκόζι εμπριμέ.

Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια και αποδώσαμε πιστά τα χρώματα από τα υφάσματα μας. Ωστόσο ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες μικροδιαφορές στα χρώματα από διαφορετικές χρωματικές ρυθμίσεις της οθόνης μας.

Επίσης μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα υφάσματα, τούς συνδυασμούς και τους τρόπους αποστολής των προϊόντων μας. Τα τηλέφωνα μας είναι 2310 256 225 και 231 231 8805.

Στέλνουμε τα υφάσματα μας πανελλαδικά με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ courier και σε πολλές περιπτώσεις τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο