Σχέδια και χρώματα

Αέρινα εμπριμέ ματ σατέν

Αέρινα εμπριμέ. Προσθέσαμε 3 καινούργια χρώματα στην συλλογή μας Αέρινα εμπριμέ ελαστικά ματ σατέν. Το σχέδιο 37375 με μαύρο φόντο το 67835 σε θαλασσί λιλά χρώμα και το ολοκαίνουργιο 67021, ένα δροσερό καλοκαιρινό degign σε τυρκουάζ emerald και πορτοκαλί αποχρώσεις.

Αέρινα ματ σατέν ελαστικά Ιταλίας. Μοντέρνα σχέδια και καινούργια χρώματα σε μια συλλογή που ανανεώνεται συνεχώς

Αέρινα ματ σατέν σταθερά

Αναβαθμίζουμε και ανανεώνουμε την συλλογή μας σχεδόν καθημερινά. Ακολουθείστε μας στα social media και δείτε πρώτοι τις νέες τάσεις.

Αποστολές εμπορευμάτων

Καθημερινά αποστέλλουμε τα εμπορεύματά μας, συνήθως με τα ELTA courier πόρτα πόρτα και πολλές φορές η αποστολή είναι δωρεάν. Επίσης με την νέα μας υπηρεσία στέλνουμε εντελώς δωρεάν τα υφάσματα που έχετε αγοράσει στον επαγγελματία που θα σας τα ράψει, είτε στην Θεσσαλονίκη, είτε σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος.

Αποτύπωση χρωμάτων

Έχουμε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια κατά την φωτογράφηση και επεξεργασία των φωτογραφιών μας. Εν τούτοις υπάρχει πιθανότητα τα χρώματα να μην ανταποκρίνονται πιστά στην πραγματικότητα. Αυτό οφείλετε συνήθως στις προσωπικές μας επιλογές ρύθμισης χρωμάτων στην οθόνη του υπολογιστή μας ή του κινητού τηλεφώνου μας

Εμπριμέ καλοκαιρινά.

Εμπριμέ καλοκαιρινά.