μοτίβο

Motif για νυφικά

μοτίφ moulage Κεντήματα για νυφικά

Motif για νυφικά. Κεντήματα για νυφικά. Απλικέ. Και όχι μόνο. Τα προσθέτουμε πάνω στα παλιά ή και στα καινούργια ρούχα μας, για να τα αλλάξουμε την εμφάνιση.

Δημιουργίες με τα μοτίφ πάνω σε αόρατο τούλι. Μπορούμε να φτιάξουμε ένα υπέροχο νυφικό. Μπορούμε να διακοσμήσουμε τα ρούχα μας, δίνοντας σ αυτά μοναδικότητα. Αφήνουμε το μυαλό μας να δημιουργήσει, υπέροχα κομμάτια.

Υπάρχουν σε λευκά (optical-white) υπόλευκα (off white) και κάποια σχέδια σε μαύρα.

μοτίφ moulage Κεντήματα για νυφικά. Αποτελούνται συνήθως από τρία κομμάτια. Τα δύο μικρότερα χρησιμοποιούνται για τιράντες και το τρίτο για την πλάτη, το στήθος ή τον γοφό

Υφάσματα Ιχτιάρογλου η ιστορία μας

Πριν από 60 χρόνια, το 1962 ο Ιάκωβος Ιχτιάρογλου ίδρυσε την εταιρεία μας στην Θεσσαλονίκη στην οδό Συγγρού 11 όπου και ήταν η πρώτη μας εγκατάσταση, με αντικείμενο εργασιών την χονδρική πώληση υφασμάτων. Αρκετά χρόνια αργότερα, το 1996 μεταφερθήκαμε στο ιδιόκτητο πλέον κατάστημα μας στη Ερμού 13, όπου σε ένα φωτεινό και ευχάριστο περιβάλλον διαθέτουμε τα υφάσματα μας λιανικώς και χονδρικώς. Εισάγουμε τα υφάσματα μας από όλον τον κόσμο, από την μακρινή μας Ιαπωνία στην εξωτική άπω ανατολή, έως και την διπλανή μας Ιταλία Γαλλία και Ισπανία με γνώμονα πάντοτε την ποιότητα και το design.

Exit mobile version