Υφάσματα και συνδυασμοί.

Υφάσματα και συνδυασμοί
Υφάσματα κρεπ συνδυασμένα με εμπριμέ

Yφάσματα κρεπ συνδυασμένα

 

Υφάσματα κρεπ συνδυασμένα με εμπριμέ.  Ένα από τα  προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όταν θέλουμε να ντυθούμε είναι το πως θα συνδυάσουμε τα ρούχα που θέλουμε να φορέσουμε. Ανοίγουμε την ντουλάπα μας και βρίσκουμε ρούχα και ρούχα που άλλα συνδυάζονται μεταξύ τους και άλλα είναι εντελώς ακατάλληλα.

Είναι καιρός να αρχίσουμε σιγά σιγά να επιλέγουμε υλικά πού όταν τα ράψουμε να είναι με  συνδυασμένα χρωματικά μεταξύ τους. Έτσι θα δημιουργήσουμε τα τέλεια σύνολα.

Yφάσματα κρεπ συνδυασμένα

Θυμηθείτε ότι  δεν αρκεί μόνο η χρωματική αρμονία. Τα ρούχα μας πρέπει να έχουν και ποιοτική αρμονία.  Δεν μπορούμε να συνδυάσουμε  ένα υλικό που προορίζεται για ένα coctail ντύσιμο με ένα άλλο υλικό που θα το φορέσουμε για τον περίπατο στην εξοχή.

Σε αυτήν την σειρά από τα άρθρα μας θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε να συνδυάσετε αρμονικά, χρωματικά και ποιοτικά τα υλικά μεταξύ τους. Έτσι ώστε να έχουμε το τέλειο σύνολο. Οι σωστοί συνδυασμοί υφασμάτων, είναι ένα σημαντικό βήμα για να “κτίσουμε” την σωστή εμφάνιση μας

Σήμερα συνδυάζουμε κρεπ με εμπριμέ βισκόζι και ζέρσυ.

Υφάσματα και συνδυασμοί. Υφάσματα κρεπ συνδυασμένα με εμπριμέ.   Είναι επιλεγμένες ποιότητες όπως τη ποιότητα DIOR, ένα πανέμορφο με ισορροπημένη ελαστικότητα ύφασμα, δημιουργεί ένα ανεπαίσθητο ανάγλυφο στην ύφανσή του. Είναι ευκολοφόρετο  κατάλληλο για ταγιέρ κοστούμι, φούστα και φόρεμα. Μία αγαπημένη ποιότητα και υπάρχει σε πολλά χρώματα πού μπορείτε να τα δείτε εδώ.  Σήμερα θα συνδυάσουμε αυτά τα υφάσματα με βισκόζι εμπριμέ.  Αυτά τα εμπριμέ είναι η τελευταία λέξη της μόδας, φιλικά στο σώμα και υποαλλεργικά.

Τα υφάσματα μας τα φωτογραφίζουμε καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια να αποδώσουμε πιστά τα χρώματα. Κάποιες διαφορές που υπάρχουν οφείλονται στις χρωματικέ ρυθμίσεις της οθόνης του υπολογιστή μας ή του κινητού τηλεφώνου μας.

 Για οποιαδήποτε πληροφορία για τα υφάσματα μας μη διατάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε