Ύφασμα σανέλ ασπρόμαυρο

ύφασμα σανέλ ασπρόμαυρο συνδιασμένο με μαροκέν πιε ντε πουλ κόκκινο

Ύφασμα σανέλ ασπρόμαυρο. Ένα υπέροχο ασπρόμαυρο καρρώ σανέλ ύφασμα, κατάλληλο για σακάκι, ταγιέρ, ζακέτα ή πανωφόρι, συνδυασμένο. Το βαθύ κόκκινο ύφασμα για πουκάμισο ή και μπλούζα είναι ύφασμα μαροκέν με μία μικρή ελαστικότητα. Χρειάζομαι για ταγιέρ και ανάλογα με το μάκρος της ζακέτας από 2,50 έως 2,80 μέτρα. Η ζακέτα μπορεί να γίνει κοντή και χωρίς γιακά που σ αυτήν την περίπτωση χρειάζομαι 1,30 – 1,50 μέτρα. Για ποιο μακριά ζακέτα χρειάζομαι 1,70 περίπου. Και για την φούστα το ίδιο. Ανάλογα με το μάκρος από 0,60 έως 0,80 πόντους.

Προτάσεις συνδυασμοί υφασμάτων Συνδυάζουμε μεταξύ τους τα υφάσματα και σας προτείνουμε χρωματικούς και ποιοτικούς συνδυασμούς. Σας παρουσιάζουμε συνδυασμούς υφασμάτων για πρωινά, απογευματινά όπως τα σανέλ ταγιέρ μας και βραδυνά σύνολα ρούχων. Φυσικά δεν λείπουν και τα υπέροχα υφάσματα νυφικών. Δαντέλες που συνδυάζονται αρμονικά με πολύτιμα μεταξωτά σατέν, Μουσελίνες, ντουσέζ, μικάδο ύφασμα μαροκέν ύφασμα σανέλ και μία πληθώρα άλλων υλικών.

Υφάσματα μαροκέν

Υφάσματα σανέλ

Ύφασμα σανέλ ασπρόμαυρο. Έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να αποδώσουμε πιστά τα χρώματα από τα υφάσματα μας. Οι πιθανές αποκλίσεις οφείλονται στις διαφορετικές χρωματικές ρυθμίσεις της οθόνης του υπολογιστή μας ή του κινητού μας τηλεφώνου.

Χειμερινά μονόχρωμα, Χειμερινή Συλλογή

Χειμερινά μονόχρωμα, Χειμερινή Συλλογή

Προσφορές υφασμάτων, Χειμερινή Συλλογή