Γαλλική δαντέλα 892210

Δαντέλα σαντιγί σχέδιο 892210

Γαλλική δαντέλα 892210. Διαθέτουμε μια πλούσια ποικιλία από σχέδια, από κλασικά floral μοτίβα, μέχρι και μοντέρνα γεωμετρικά σχήματα. Χρησιμοποιούμε εκλεκτά υλικά, εξασφαλίζοντας απαλή υφή και άψογη εφαρμογή.

Σε 2 χρώματα, ένα υπέροχο σιέλ-βεραμάν και ένα μπεζ-χρυσαφί

Γαλλικές δαντέλες Chantilly του οίκου Solstiss. Γνωστές για την εκλεπτυσμένη ομορφιά και την υψηλή ποιότητά τους. Κατασκευασμένες περίτεχνα κοσμούν ρούχα και αξεσουάρ χαρίζοντας μια αύρα αριστοκρατίας και ρομαντισμού.

Γαλλική δαντέλα DG. Προσφέρουν μια πλούσια ποικιλία από σχέδια, από κλασικά floral μοτίβα μέχρι μοντέρνα γεωμετρικά σχήματα.
Γαλλική δαντέλα 892210. Σχέδιο Dolce gabbana το συνδυάζουμε με το υπέροχο triacetate

Αποστολές εμπορευμάτων

Καθημερινά αποστέλλουμε τα εμπορεύματά μας, συνήθως με τα ELTA courier πόρτα πόρτα και πολλές φορές η αποστολή είναι δωρεάν. Με την νέα μας υπηρεσία στέλνουμε εντελώς δωρεάν τα υφάσματα που έχετε αγοράσει στον επαγγελματία που θα σας τα ράψει, είτε στην Θεσσαλονίκη, είτε σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος.

Αποτύπωση χρωμάτων

Έχουμε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια κατά την φωτογράφηση και επεξεργασία των φωτογραφιών μας. Εν τούτοις υπάρχει πιθανότητα τα χρώματα να μην ανταποκρίνονται πιστά στην πραγματικότητα. Αυτό οφείλετε συνήθως στις προσωπικές μας επιλογές ρύθμισης χρωμάτων στην οθόνη του υπολογιστή μας ή του κινητού τηλεφώνου μας

Αρχική σελίδαΔαντέλεςΔαντέλα σαντιγίΓαλλική δαντέλα 892210

Δαντέλα σαντιγί, Δαντέλες

Δαντέλα σαντιγί, Δαντέλες

Δαντέλα σαντιγί, Δαντέλες