Δαντέλα κεντημένη με πέρλα ΔΚ-076

Δαντέλα κεντημένη με πέρλα ΔΚ-076. Μία από τις πολλές δαντέλες της συλλογής μας, κεντημένη πάνω σε τούλι με κορδόνι περιμετρικά του σχεδίου και με πέρλα στο χέρι σχηματίζοντας υπέροχα μοτίφ

Κεντημένη με πέρλα στο χέρι

Δαντέλα κεντημένη με πέρλα ΔΚ-076. Αυτή μας η δαντέλα, κεντημένη με πέρλες, αποτελεί την απόλυτη επιλογή για την πιο ρομαντική και ονειρική εμφάνιση την ημέρα του γάμου σας. Το διαχρονικό και κομψό ύφος της δαντέλας, σε συνδυασμό με την αξεπέραστη λάμψη των μαργαριταριών, δημιουργούν ένα άψογο σύνολο γεμάτο θηλυκότητα και γοητεία.

Για ένα ρομαντικό πανέμορφο νυφικό, για την ωραιότερη στιγμή της ζωής σας. Δαντέλα κεντημένη με πέρλα ΔΚ-076

  • Διαθέσιμα χρώματα
    • Εκρού
    • λευκό

Λίγη ιστορία για τις δαντέλες

Αρχικά τις κατασκευάσαμε στο χέρι με διάφορες τεχνικές όπως το βελονάκι κλπ. Αργότερα με την βιομηχανική επανάσταση αρχίσαμε να τις κατασκευάζουμε μαζικά σε χώρες όπως η Γαλλία η Αγγλία και Βέλγιο, και φυσικά έπαιξαν μεγάλο λόγο στις οικονομίες αυτών των χορών. Σήμερα αν και υπάρχουν κάποια εργοστάσια κατασκευής δαντελών στην Ευρώπη, εν τούτοις ο μεγαλύτερος όγκος των υφασμάτων αυτών προέρχεται από την άπω ανατολή.

Κεντημένη με πέρλα στο χέρι

Μία εξαιρετική παρουσίαση για τα ρούχα των νυφικών μπορείτε να διαβάσετε και στην wiki Νυφική δαντέλα κεντημένη με πέρλες: Για μια εμφάνιση που θα μαγέψει και θα μείνει χαραγμένη για πάντα στις μνήμες σας.