Δαντέλες σε 7 χρώματα ΔΚ-061

Δαντέλα κεντημένη με κορδόνι σε 7 χρώματα

Δαντέλα κορδονέ ΔΚ-061. Μια πολύ όμορφη και προσιτή δαντέλα κεντημένη με κορδόνι περιμετρικά του σχεδίου στη μηχανή. Δαντέλα σε τούλι, την διαθέτουμε σε 7 διαφορετικές αποχρώσεις. Τούλι Κεντημένο συνδυασμένο με μονόχρωμα υφάσματα.

Δαντέλα κορδονέ Δαντέλες κεντημένες. Τούλι Κεντημένο

Φωτογραφήσαμε τις δαντέλες μας αυτές χρησιμοποιώντας σαν βάση την ποιότητα triacetate σε μπεζ χρώμα από την γυαλιστερή πλευρά του, και σαν συνδυασμό χρησιμοποιήσαμε αρκετές από τις μονόχρωμες ποιότητές μας.

Την δαντέλα αυτήν την διαθέτουμε επίσης και σε επίσης και σε υπόλευκο χρώμα.

Αποτύπωση χρωμάτων

Έχουμε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια κατά την φωτογράφηση και επεξεργασία των φωτογραφιών μας. Εν τούτοις υπάρχει πιθανότητα τα χρώματα να μην ανταποκρίνονται πιστά στην πραγματικότητα. Αυτό οφείλετε συνήθως στις προσωπικές μας επιλογές ρύθμισης χρωμάτων στην οθόνη του υπολογιστή μας ή του κινητού τηλεφώνου μας

Αποστολές εμπορευμάτων

Καθημερινά αποστέλλουμε τα εμπορεύματά μας, συνήθως με τα ELTA courier πόρτα πόρτα και πολλές φορές η αποστολή είναι δωρεάν. Επίσης με την νέα μας υπηρεσία στέλνουμε εντελώς δωρεάν τα υφάσματα που έχετε αγοράσει στον επαγγελματία που θα σας τα ράψει, είτε στην Θεσσαλονίκη, είτε σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος.

Δαντέλες

Δαντέλες

Δαντέλες, Δίχρωμες δαντέλες, Τούλι κεντημένο