Δαντέλα Κεντημένη D5 Ασημί.

Δαντέλα Κεντημένη D5 Ασημί.

Δαντέλα Κεντημένη, Σχέδιο D5 Ασημί.

Υφάσματα συνδυασμένα

Δαντέλα Κεντημένη D5 Ασημί. Ύφασμα σατέν συνδυασμένο με δαντέλα. Μία μοναδικά κεντημένη στο χέρι δαντέλα αρμονικά συνδικασμένη με mikado

Δαντέλα Κεντημένη D5 Ασημί.

Δαντέλα σε μαλακό τούλι με ανάγλυφο σχέδιο και κέντημα στο χέρι.
Τα κεντημένα σημεία μας δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με μια διακριτική λάμψη. Μια κεντημένη δαντέλα για μια μοναδική εμφάνισή. Κατάλληλη για φόρεμα, μπλούζα, φούστα ακόμα και για λεπτομέρειες ώστε να αναδείξουμε ένα ρούχο, μιας και μπορεί να γίνει απλικέ. Συνδυάζομε αυτήν την δαντέλα πού την κεντήσαμε πάνω σε τούλι με ένα υπέροχο mikado. Την δαντέλα θα την ράψουμε φόρεμα μπλούζα η και αφοδράριστη ζακέτα. Αντίστοιχα θα την συνδυάσουμε με το mikado, έχοντας πάρα πολλές επιλογές .

Λίγη ιστορία για τις δαντέλες

Αρχικά τις κατασκευάσαμε στο χέρι με διάφορες τεχνικές όπως το βελονάκι κλπ. Αργότερα με την βιομηχανική επανάσταση αρχίσαμε να τις κατασκευάζουμε μαζικά σε χώρες όπως η Γαλλία η Αγγλία και Βέλγιο, και φυσικά έπαιξαν μεγάλο λόγο στις οικονομίες αυτών των χορών. Σήμερα αν και υπάρχουν κάποια εργοστάσια κατασκευής δαντελών στην Ευρώπη, εν τούτοις ο μεγαλύτερος όγκος των υφασμάτων αυτών προέρχεται από την άπω ανατολή.

Δαντέλες επίσης συνηθίζουμε να ονομάζουμε και τα κεντήματα πάνω σε τούλι. Αυτά μπορεί να είναι απλά σχέδια, όπως μοτίφ κεντημένα έτσι ώστε να θυμίζουν δαντέλα. Προσθέτοντας πολυπλοκότητα κεντάμε ένα κορδόνι περιμετρικά του σχεδίου και δίνουμε μία ανάγλυφη όψη. Αυτές τις δαντέλες τις ονομάζουμε κορδονέ. Ωστόσο προχωρώντας λίγο περισσότερο αρχίσαμε να προσθέτουμε παγιέττα πάνω στην δαντέλα ή ακόμη και πέρλα, κεντημένη στο χέρι. Ακόμη προσθέσαμε αναγλυφικότητα με τρισδιάστατα λουλούδια από οργάντζα. Επομένως σε συνδυασμό με την πέρλα και την χάντρα δημιουργήσαμε απίθανα και υπέροχα κομψοτεχνήματα.

Υφάσματα Ιχτιάρογλου

Για αποστολές στην Κύπρο συνήθως χρεώνουμε 11 ευρώ για κάθε 2 κιλά με παράδοση 2 εργασίμων ημερών.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, τηλεφωνικά στο 2310 256 225 και στο 231 231 8805 ή μέσω e-mail στο ichtiaroglou.textiles@gmail.com και να μας ρωτήσετε οτιδήποτε θέλετε για τα υφάσματά μας τους συνδυασμούς και τις ποιότητες