Χρωματικοί ποιοτικοί συνδυασμοί Υφασμάτων

Χρωματικοί ποιοτικοί συνδυασμοί Υφασμάτων. Ρούχα αρμονικά συνδυασμένα. Προτείνουμε συνδυασμούς για τα υφάσματά μας και σας βοηθάμε να υλοποιήσετε το ρούχο που θέλετε να ράψετε.

Πορτοκαλί παγιέττα

Παγιέττα, εντυπωσιακό ύφασμα σε ένα φλογερό πορτοκαλί χρώμα συνδυασμένη με χρυσαφί κρεπ σατέν. Ένας αγαπημένος συνδυασμός για coctail, βραδυνά ρούχα.

Οργάντζα κεντημένη

Κεντημένη με εντυπωσιακά neon χρώματα

Οργάντζα κεντημένη σε 4 συνδυασμούς, οι δύο σε μαύρη βάση και οι 2 σε off_white βάση.

Άνιμαλ λαμέ

Εντυπωσιακά αέρινα λαμέ.

Άνιμαλ λαμέ σε τρία χρώματα. Είναι ατσαλάκωτο αέρινο τρομερά χυτό για ρούχα με κίνηση. Επίσης στην σύνθεσή τους έχουν βισκόζ πράμα που τά κάνει φιλικά στο σώμα και δροσερά.

Δαντέλα σε τούλι

Κεντημένη με φλός κλωστή και παγιέττα

Δαντέλα φλος με παγιέττα. Ένα υπέροχο λιλά και τυρκουάζ κέντημα σε τούλι. Είναι μία δροσερή νεανική δαντέλα σε τούλι για αγαπημένα ρούχα. την φοράμε σχεδόν όλες τις ώρες και είναι τρομερά εντυπωσιακή. Στην παρουσίασή μας την συνδυάσαμε με το χρώμα 88 στην ποιότητα City

Δαντέλα σε τούλι 090324-

Κεντημένο τούλι 090324

Κεντημένο τούλι 090324. Κέντημα σε τούλι. Το συνδυάζουμε με μπλούζα από pink ρασμίρ. Κάτω από την δαντέλα σαν υπόστρωμα (βάση) έχουμε το ημίσκληρο σατέν ντουσέζ το οποίο δίνει όγκο στο ρούχο και φυσικά υπάρχει σε πολλά υπέροχα χρώματα. Οι συνδυασμοί μας όμως δεν τελειώνουν εδώ. Συνδυάζουμε τέλεια τα υφάσματά μας με πάρα πολλές ποιότητες που δένουν αρμονικά μεταξύ τους.

Τούλι κεντημένο 23023-

Δαντέλα σε τούλι

Τούλι κεντημένο 23023. Τo διαθέτουμε σε 3 χρώματα, μπλε, indico και χρυσαφί. Είναι μια ελαφρά κεντημένη δαντέλα σε τούλι. Πλαισιωμένη στην βιτρίνα μας με μπλε-indico ύφασμα της ποιότητας venus. Μία κορυφαία επιλογή είναι ο συνδυασμός της με το ολομέταξο σατέν.

Δαντέλα κεντημένη 23024-

Δαντέλα τούλι κεντημένο 23024

Δαντέλα τούλι κεντημένο 23024. Πολύτιμα κεντημένη δαντέλα συνδυασμένη με μπλε triacetate ύφασμα και στολισμένη με πούπουλα από στρουθοκάμηλο (ostrich). Την διαθέτουμε σε 4 υπέροχα χρώματα. Την συνδυάζουμε με το ολομέταξο σατέν ή την ποιότητα venus καθώς επίσης και το Micado.

Πλισέ μεταλλικό σε γρι χρώμα

Πλισέ μεταλλικό σε γρι χρώμα, κατάλληλο για μπλούζα φόρεμα ή και παντελόνι. Είναι metal foil πάνω σε jersey πλισσαρισμένο. Ένα ύφασμα πολύ χυτό, εξαιρετικά μαλακό και απαλό στην υφή. Ένα ύφασμα που χρησιμοποιούν όλοι οι designer. Εντυπωσιακό, για ρούχα που κάνουν τα βλέμματα να σταματούν. Το εισάγουμε από την Ισπανία.

Φροντίζουμε όταν προμηθευόμαστε τα υφάσματά μας, να τα αγοράζουμε συνδυασμένα. Αγοράζουμε τις δαντέλες μας με τούς συνδυασμούς που προτείνουν οι κατασκευαστές, έτσι ώστε να έχουμε τον απόλυτο συνδυασμό. Φροντίζουμε τα εμπριμέ μας να δένουν τέλεια με τα μονόχρωμα, και τα υπέροχα σανέλ να έχουν τους τέλειους συνδυασμούς. Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από το να έχουμε τα ρούχα μας αρμονικά συνδυασμένα. Αρμονικά συνδυασμένα ποιοτικά και χρωματικά. Η αρμονία πρέπει να υπάρχει όχι μόνο ως προς τα χρώματα αλλά και ως προς την ποιότητα. Να τα έχουμε μάλιστα με πολλούς πολλούς συνδυασμούς. Να ανοίγουμε την ντουλάπα μας και να μη προβληματιζόμαστε τι και πως και με τι θα φορέσουμε. Φυσικά το γούστο σας είναι μοναδικό, αλλά και εμείς θα σας βοηθήσουμε στην τελική σας επιλογή.

  • Συνδυάζουμε τα μονόχρωμα υφάσματα μας με τα αέρινα εμπριμέ
  • Τα σανέλ μας με τα ποιοτικά μονόχρωμα Dior Capri Triacetate για ρούχα αρμονικά συνδυασμένα.

Αποτυπώνουμε τα χρώματα

Αποτύπωση χρωμάτων

Έχουμε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια κατά την φωτογράφηση και επεξεργασία των φωτογραφιών μας. Εν τούτοις υπάρχει πιθανότητα τα χρώματα να μην ανταποκρίνονται πιστά στην πραγματικότητα. Αυτό οφείλετε συνήθως στις προσωπικές μας επιλογές ρύθμισης χρωμάτων στην οθόνη του υπολογιστή μας ή του κινητού τηλεφώνου μας