Ύφασμα κρεπ ελαστικό διπλής ελαστικότητας σε μοντέρνα νεανικά και όχι μόνο χρώματα.

Ύφασμα κρεπ ελαστικό με πολύ προσιτή τιμή, κατάλληλο για φούστα φόρεμα παντελόνι ταγιέρ. Την συνδυάζουμε με τα βαμβακερά και βισκόζι εμπριμέ μας, για απλά, για όλες τις ώρες ρούχα, καθώς και με τα αέρινα εμπριμέ μας για το coctail ντύσιμο σας.

Κρεπ διπλής ελαστικότητας

Αν και έχουμε φωτογραφήσει τα υφάσματα μας και έχουμε φροντίσει να αποτυπώσουμε τα χρώματα όσο το δυνατόν μπορούσαμε κοντά στην πραγματικότητα. Αν και καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια στην αποτύπωση των χρωμάτων, ωστόσο μπορεί να έχουμε κάποιες μικροδιαφορές. Αυτές τις μικροδιαφορές τις οφείλουμε στις διαφορετικές ρυθμίσεις της οθόνης του υπολογιστού μας, ή του τηλεφώνου μας.

Υφάσματα Ιχτιάρογλου 60 χρόνια μαζί σας

Πριν από 60 περίπου χρόνια, από το 1963 που ο Ιάκωβος Ιχτιάρογλου ίδρυσε την εταιρεία μας στην Θεσσαλονίκη συνδέσαμε το όνομα μας με το ποιοτικό γυναικείο ύφασμα. Στην αρχική μας εγκατάσταση στην οδό Συγγρού 11 δραστηριοποιηθήκαμε έως το 1996. Το 1996 μεταφέραμε την έδρα μας στην ιδιόκτητη πλέον εγκατάσταση μας στη οδό Ερμού 13. Επομένως εδώ σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, εκθέτουμε τα άριστα ποιοτικά μας υφάσματα.
Σήμερα με την εμπειρία των 3 γενεών και με συνεχείς ενημερώσεις από τον χώρο της μόδας, σας προσφέρουμε ότι καλύτερο υπάρχει στο ύφασμα στην διεθνή αγορά. Παρακολουθούμε αδιάλειπτα όλες τις εκθέσεις υφασμάτων. Αν και εισάγουμε τα υφάσματα μας από τα καλύτερα εργοστάσια του χώρου παρ’ όλα αυτά διατηρήσαμε, τις τιμές μας εξαιρετικά χαμηλές. Αυτό το κατορθώσαμε διότι δεν υπάρχουν επίσης καθόλου μεσάζοντες. Από την μακρινή μας Ιαπωνία έως και την διπλανή μας Ιταλία, διαλέγουμε τα εντυπωσιακότερα σχέδια, με γνώμονα την ποιότητα την φιλικότητα στο σώμα και το design.

Exit mobile version