Λευκή εκρού νυφιάτικη δαντέλα

ΔΚ-079 Δαντέλα κεντημένη-

Δαντέλα κεντημένη ΔΚ-079

Νυφική δαντέλα λευκή εκρού.  Λευκή εκρού νυφιάτικη δαντέλα. Μία από τις πολλές δαντέλες της συλλογής μας, κεντημένη πάνω σε τούλι με κορδόνι περιμετρικά του σχεδίου και με πέρλα στο χέρι σχηματίζοντας υπέροχα μοτίφ.

Περισσότερα για αυτό το ύφασμα

Νυφική δαντέλα 3d GR-090. Γάμος βάφτιση νυφική δαντέλα Ισπανίας κεντημένη με ανάγλυφο λουλούδι πάνω σε άριστης ποιότητας τούλι. Για ένα ονειρεμένο νυφικό

GR-090 νυφική δαντέλα με ανάγλυφα λουλούδια-

Νυφική δαντέλα 3d GR-090

Νυφική δαντέλα ανάγλυφη. Γάμος βάφτιση νυφική δαντέλα Ισπανίας κεντημένη με ανάγλυφο λουλούδι πάνω σε άριστης ποιότητας τούλι. Για ένα ονειρεμένο νυφικό. Είναι κεντημένη πάνω σε τούλι με πιο πυκνό κέντημα στην βάση, και στολισμένη με ανάγλυφα λουλούδια από οργαντίνα.

Περισσότερα για αυτό το ύφασμα

νυφική δαντέλα κεντημένη πάνω σε λευκό ύφασμα

Νυφική δαντέλα κεντημένη σχέδιο 22061

Νυφική δαντέλα 22061

Δαντέλα για νυφικό σε off-white χρώμα με ένα όμορφο απλό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό σχέδιο

Νυφική δαντέλα 22061. Κεντημένη δαντέλα, δαντέλα για για το υπέροχο νυφικό σας σε μαλακό τούλι με ανάγλυφο σχέδιο και κέντημα. Τα κεντημένα μοτίφ μας δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με μια διακριτική λάμψη. Μια δαντέλα κεντημένη για μια μοναδική εμφάνισή. Κατάλληλη για ολόκληρο νυφικό, ή ακόμη και για μπούστο σε συνδυασμό με τούλι ή και με σατέν ντουσέζ καθώς επίσης και με την ολοκαίνουργια ποιότητά μας το lucido.

Περισσότερα για αυτό το ύφασμα

Νυφική δαντέλα σχέδιο 22023 κεντημένη με παγιέττα και πέρλα σε συνδυασμό με την οργάντζα LUCIDO

Νυφική δαντέλα κεντημένη σχέδιο 22023

Νυφική δαντέλα 22023

Νυφική δαντέλα 22023. Κεντημένη δαντέλα, δαντέλα για για το υπέροχο νυφικό σας σε μαλακό τούλι με ανάγλυφο σχέδιο και κέντημα. Τα κεντημένα μοτίφ μας δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με μια διακριτική λάμψη. Μια δαντέλα κεντημένη για μια μοναδική εμφάνισή. Κατάλληλη για ολόκληρο νυφικό, ή ακόμη και για μπούστο σε συνδυασμό με τούλι ή και με σατέν ντουσέζ καθώς επίσης και με την ολοκαίνουργια ποιότητά μας το lucido.

Περισσότερα για αυτό το ύφασμα

ΔΚ-091 Δαντέλα ostrich-

Δαντέλα ostrich ΔΚ-091

Στολισμένη με πούπουλα στρουθοκάμηλου δαντέλα

Δαντέλα ostrich ΔΚ-091. Μία από τις πολλές δαντέλες της συλλογής μας, κεντημένη πάνω σε τούλι στολισμένη με πούπουλα από στρουθοκάμηλο (ostrich)

Περισσότερα για αυτό το ύφασμα

Δαντέλα κεντημένη με κορδόνι 12365

ba-12365 Δαντέλα κορδονέ 40

Δαντέλα κεντημένη με κορδόνι ba-12365

Κεντημένη σε τούλι κορδονέ δαντέλα

Δαντέλα κορδονέ ba-12365. Νυφική δαντέλα διακριτικά κεντημένη. Μία από τις πολλές δαντέλες της συλλογής μας, κεντημένη πάνω σε τούλι με κορδόνι περιμετρικά του σχεδίου. Κλασική όμορφη, μπορούμε να κόψουμε κομμάτια από τα μοτίφ και να τα απλικάρουμε. Για ένα ρομαντικό πανέμορφο νυφικό, για την ωραιότερη στιγμή της ζωής σας.

Περισσότερα για αυτό το ύφασμα

Δαντέλα με κορδόνι κεντημένη πάνω με διπλή μπορντούρα σε τούλι σε υπόλευκο χρώμα BA-14035

14035 Δαντέλα κορδονέ με πέρλα-

Δαντέλα με πέρλα 14035

Δαντέλα με πέρλα 14035. Μία από τις πολλές δαντέλες της συλλογής μας, κεντημένη πάνω σε τούλι με κορδόνι περιμετρικά του σχεδίου. Κλασική όμορφη, μπορούμε να κόψουμε κομμάτια από τα μοτίφ και να τα απλικάρουμε Για ένα ρομαντικό πανέμορφο νυφικό, για την ωραιότερη στιγμή της ζωής σας.

Περισσότερα για αυτό το ύφασμα

Δαντέλα κεντημένη με κορδόνι 14377

Δαντέλα κεντημένη με κορδόνι 14377

Δαντέλα κεντημένη με κορδόνι 14377. Μία από τις πολλές δαντέλες της συλλογής μας, κεντημένη πάνω σε τούλι με κορδόνι περιμετρικά του σχεδίου. Κλασική όμορφη, μπορούμε να κόψουμε κομμάτια από τα μοτίφ και να τα απλικάρουμε

Περισσότερα για αυτό το ύφασμα

Δαντέλα κεντημένη με κορδόνι 15173

15173 Δαντέλα κορδονέ ελαφρά κεντημένη

Δαντέλα κεντημένη με κορδόνι 15173

Δαντέλα κεντημένη με κορδόνι 15173. Μία από τις πολλές δαντέλες της συλλογής μας, κεντημένη πάνω σε τούλι με κορδόνι περιμετρικά του σχεδίου. Κλασική όμορφη, μπορούμε να κόψουμε κομμάτια από τα μοτίφ και να τα απλικάρουμε

Για ένα ρομαντικό πανέμορφο νυφικό, για την ωραιότερη στιγμή της ζωής σας.

Περισσότερα για αυτό το ύφασμα