Υφάσματα Καρρώ

Υφάσματα Καρρώ σκωτσέζικα. Σαιζόν 2023-2024

Υφάσματα Καρρώ σκωτσέζικα . Μία εξαιρετική συλλογή από σκωτσέζικα καρρώ, παραλαβή 2023. Τα εισάγουμε από την Ευρώπη είναι σε άριστη ποιότητα. Επίσης μπορούμε να τα στείλουμε σε οποιαδήποτε περιοχή στην Ελλάδα με τα ΕΛΤΑ courier και σε πολλές περιπτώσεις επίσης με δωρεάν μεταφορικά. Επομένως μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε και να μας τα παραγγείλετε σε οποιαδήποτε ποσότητα.

Καρρώ ολόμαλλα. Εισάγονται από την Αυστρία

Άριστα σε ποιότητα  All time clasic σχέδια  φιλικά στο σώμα και διαχρονικά

Η ποικιλία των χρωμάτων του κιλτ προήλθε από την μίξη των διαφόρων ειδών προβάτων με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε πλήθος αποχρώσεων στα λεγόμενα γήινα χρώματα. Επιπλέον σε αυτά προσθέσαμε της, ασιατικής προέλευσης, φυσικές βαφές, οι οποίες έφεραν νέα χρώματα. Με αυτόν τον τρόπο εξελίχθηκαν σταδιακά τα υφάσματα ταρτάν στη σημερινή πολύχρωμη μορφή τους. Από τις φυσικές βαφές που ήταν διαθέσιμες σε τοπικό επίπεδο, προέκυψαν τα χρώματα στα οποία οφείλεται η δημιουργία ταρτάν τα οποία απευθύνονται σε συγκεκριμένες περιοχές, φατρίες ή οικογένειες.[2]Αργότερα, οι Άγγλοι, για να καταπολεμήσουν την ενότητα, την ισχύ και την πολεμική παράδοση των Σκωτσέζων, απαγόρευσαν τη χρήση του κιλτ αλλά και των συναφών υφασμάτων ταρτάν.

Τα Ιστορικά στοιχεία είναι από την ΒΙΚΙΠΑΙΔΙΑ

  • Αν και τα καρρώ αυτά μπορούμε να τα φοράμε αυτόνομα, επιπλέον τα συνδυάζουμε με
  • Κρεπ DIOR
  • JUMBO
  • Και πολλά ακόμα

Αποτύπωση χρωμάτων

Αποτύπωση χρωμάτων

Αν και έχουμε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να αποτυπώσουμε πιστά τα χρώματα, εντούτοις πιθανά να υπάρχουν μικρές αποκλίσεις. Αυτό οφείλεται συνήθως στις διαφορετικές χρωματικές ρυθμίσεις της οθόνης του υπολογιστή μας ή του κινητού τηλεφώνου μας.

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά, όπως για παράδειγμα με κατάθεση του ποσού στην τράπεζα