Βισκόζι άνοιξη καλοκαίρι 2024-

Βισκόζι πουά, διαχρονικό και κομψό. Μαύρο πράσινο λευκό και φούξια

Βισκόζι πουά, μαύρο πράσινο λευκό και φούξια, φιλικό στο σώμα υποαλλεργικό. Διαχρονικά το ράβουμε υπέροχο φόρεμα, παντελόνα και πουκαμίσα.

Βισκόζι εμπριμε από 15 στα 12 ευρώ το μέτρο

Δίχρωμα ασπρόμαυρα βισκόζ

Πάνω απ’ όλα είναι δροσερά και φιλικά στο σώμα.

Γραμμικά μοντέρνα σχέδια και χρώματα

Για φόρεμα ή πουκαμίσα και παντελόνα πουά σε ποιότητα βισκόζ: Ένα διαχρονικά κομψό κομμάτι για όλες τις ώρες

Τα βισκόζι είναι διαχρονικά που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Είναι κομψά, ρομαντικά και μπορούμε επομένως να τα φορέσουμε σε κάθε περίσταση. Οι πουκαμίσες και τα φορέματα πουά είναι μια εξαιρετική επιλογή για όλες τις ώρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μία εμπριμέ πουκαμίσα δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα. Αν και άνετη και ευέλικτη, μπορεί να φορεθεί με πολλά διαφορετικά ρούχα. Επιπλέον μπορεί να φορεθεί με παντελόνι, φούστα ή σορτς και μπορεί να συνδυαστεί με αθλητικά παπούτσια, μπότες ή πέδιλα. Φορέματα σε με γραμμικά σχέδια είναι επίσης μια κομψή επιλογή για κάθε περίσταση. Επιπλέον είναι ιδανικά για επίσημες ή χαλαρές εμφανίσεις. Τα φοράμε με ζώνη για να τονίσουμε τη μέση μας ή με κολάν για να δημιουργήσουμε ένα πιο μοντέρνο look.

Επομένως εάν ψάχνετε για ένα διαχρονικό και κομψό κομμάτι που να μπορείτε να φορέσετε σε κάθε περίσταση, τότε ένα πουκάμισο ή φόρεμα πουά σε ποιότητα βισκόζ είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Τι είναι το ύφασμα βισκόζη

Η βισκόζ είναι ένα φυσικό υλικό που είναι δροσερό και αναπνευστικό. Είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, καθώς βοηθά στο να κρατάτε το σώμα σας δροσερό και στεγνό. Η βισκόζ είναι επίσης ένα σχετικά οικονομικό υλικό, γεγονός που το καθιστά μια ελκυστική επιλογή για όσους από εμάς θέλουμε να αγοράσουμε ένα ποιοτικό πουκάμισο ή φόρεμα πουά χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία.

Είναι μια χημικά παραγόμενη ίνα από τη φυσική ουσία κυτταρίνη. Χρησιμοποιείται στη βιομηχανία της μόδας ως τεχνητό μετάξι. Η βισκόζη είναι ένα ευέλικτο ύφασμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή διαφόρων ειδών ένδυσης, όπως φορέματα, μπλούζες και φούστες.

Το ύφασμα βισκόζη είναι γνωστό για την απαλότητα, την αναπνοή και το ντραπέ του. Μπορεί επίσης να βαφτεί εύκολα και χρησιμοποιείται συχνά ως υποκατάστατο του φυσικού μετάξι ή του βαμβακιού. Παρέχει άνεση όταν φοριέται και δίνει μια οπτική λάμψη στα ρούχα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το ύφασμα βισκόζη μπορεί να συρρικνωθεί και να χάσει το σχήμα του εάν δεν το φροντίζετε σωστά και δεν είναι τόσο ανθεκτικό όσο κάποια άλλα υφάσματα.