Προσωπικά δεδομένα απόρρητο συναλλαγών ασφάλεια ιστότοπου

Προσωπικά δεδομένα για τις μεταξύ μας συνδιαλλαγές. Στην περίπτωση αποστολής υφάσματων χρειαζόμαστε κάποια δικά σας στοιχεία.  Στοιχεία όπως την διεύθυνσή σας για την αποστολή των υφασμάτων, το τηλέφωνο τον Τ.Κ κλπ. Εμείς με την σειρά μας τα στοιχεία αυτά τα χρησιμοποιούμε μόνο για την αποστολή των εμπορευμάτων. Με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλύψουμε, δημοσιοποιήσουμε, τις πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας με κανέναν και για οποιονδήποτε λόγο.
Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία και δεδομένα σας. Και αυτό θα το επιτρέψουμε μόνο όταν και αν μας το ζητήσει κάποια από δημόσια αρχή, δικαστήριο κ.α. 

Τα προσωπικά σας αυτά στοιχεία θα διατηρήσουμε στον υπολογιστή μας μόνο για όσο χρονικό διάστημα ορίζει ο νόμος. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα τα στοιχεία σας θα τα διαγράψουμε. Εσείς φυσικά πάντοτε έχετε το δικαίωμα να ξέρετε πιά από τα στοιχεία έχουμε φυλάξει.

Περισσότερα στοιχεία για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα μπορείτε να διαβάσετε και εδώ

Υφάσματα Ιχτιάρογλου η ιστορία μας

Πριν από 60 περίπου χρόνια, το 1962 όταν ο Ιάκωβος Ιχτιάρογλου ίδρυσε την εταιρεία μας στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Συγγρού 11 συνδέσαμε το όνομά μας με το ποιοτικό γυναικείο ύφασμα. Σε αυτήν την πρώτη εγκατάσταση μας το αντικείμενο εργασιών μας ήταν η χονδρική πώληση υφασμάτων.

Σχεδόν 35 χρόνια αργότερα, το 1996 μεταφερθήκαμε στο ιδιόκτητο πλέον κατάστημα μας στη Ερμού 13. Εδώ σε ένα φωτεινό και ευχάριστο περιβάλλον διαθέτουμε τα υφάσματα μας και λιανικώς και χονδρικώς. Διαθέτουμε την μεγαλύτερη συλλογή υφασμάτων για νυφικά, από δαντέλες κεντημένες και απλές έως και όλα τα μονόχρωμα που χρειαζόμαστε για το νυφικό μας. Επιπλέον διαθέτουμε μία μεγάλη συλλογή ποιοτικών υφασμάτων για το βραδινό, εντυπωσιακό ντύσιμο. Επίσης θα βρούμε εξαιρετικά ολόμαλλα υφάσματα για ποιοτικά παλτό, ταγιέρ και φορέματα. Επιπλέον ποιότητες από αγνό παρθένο μαλλί από κασμίρ και αλπακά.

Αν και οι εισαγωγές μας είναι από από τα καλύτερα εργοστάσια από όλον τον κόσμο, λόγω της έλλειψης μεσαζόντων οι τιμές μας παραμένουν οι καλύτερες στην αγορά. Εισάγουμε τα υφάσματα από την μακρινή μας Ιαπωνία στην εξωτική άπω ανατολή, έως και την διπλανή μας Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία με γνώμονα πάνω από όλα την ποιότητα και το design.