Συνδυάζοντας τα υφάσματα ΝΤ-060 81510

Συνδυασμοί υφασμάτων

Συνδυάζοντας τα υφάσματα ΝΤ-060 81510

Συνδυασμοί υφασμάτων. Ένα από τα  προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι ο συνδυασμός των ρούχων  που θέλουμε να φορέσουμε. Ανοίγουμε την ντουλάπα μας και βρίσκουμε ρούχα και ρούχα που μπορούμε να τα συνδυάσουμε  μεταξύ τους ενώ άλλα είναι εντελώς ακατάλληλα.  Είναι καιρός να αρχίσουμε σιγά σιγά να επιλέγουμε υλικά πού όταν τα ράψουμε να είναι με  συνδυασμένα χρωματικά μεταξύ τους, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε τα τέλεια σύνολα.

Φυσικά γνωρίζετε ότι δεν αρκεί μόνο η χρωματική αρμονία.  Τα ρούχα μας πρέπει να έχουν και ποιοτική αρμονία.  Δεν μπορείτε να συνδυάσετε  ένα υλικό  για ένα coctail ντύσιμο με ένα άλλο υλικό που θα το φορέσετε για τον περίπατο στην εξοχή.   Σε αυτήν την σειρά από τα άρθρα μας θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε να συνδυάσετε χρωματικά και ποιοτικά τα υλικά μεταξύ τους έτσι ώστε να έχουμε το τέλειο σύνολο.  Οι σωστοί συνδυασμοί υφασμάτων, είναι ένα σημαντικό βήμα για να “κτίσουμε” την σωστή εμφάνιση μας

Σήμερα συνδυάζουμε ένα κίτρινο lime ελαστικό σατέν με ένα Μικάδο εμπριμέ.

Συνδυάζοντας τα υφάσματα ΝΤ-060 81510. Η ποιότητα ΝΤ-060 είναι μία από τις βασικές μας ποιότητες.  Είναι ένα πανέμορφο διπλής όψεως σατέν ύφασμα, ευκολοφόρετο  που υπάρχει σε πολλά χρώματα πού μπορείτε να τα δείτε εδώ.  Σήμερα θα συνδυάσουμε το lime κίτρινο χρώμα με ένα υπέροχο Μικάδο ψηφιακής εκτύπωσης εμπριμέ.

Το σατέν είναι κατάλληλο για φούστα, παντελόνι και φόρεμα και ταγέρ. Για την μπλουζάκι της πρότασης μας χρειάζεστε ανάλογα με τον σωματότυπο, από 50 – 60 εκατοστά.

Από το Μικάδο για φούστα χρειάζεστε από ένα μάκρος για απλή, έστω και λίγο εβαζέ έως 2 μάκρη για λοξή.

Φυσικά μπορούμε να αντιστρέψουμε τον συνδυασμό. Να ράψουμε δηλαδή μία σατέν φούστα ή και παντελόνι, με το εμπριμέ Μικάδο σαν μπλουζάκι. Και όχι μόνο. Είναι τόσες πολλές οι ιδέες.

  • Συνδυασμοί υφασμάτων
  • Το κόστος των υφασμάτων είναι
  • Ύφασμα σατέν ελαστικό ΝΤ-060 εξαιρετικής ποιότητος, με φάρδος 145εκ. στα 19 Ευρώ το μέτρο από 24.
  • Το Μικάδο εμπριμέ με φάρδος  140 εκ. στα 40 Ευρώ το μέτρο από 55.

Περισσότερες πληροφορίες για τα μέτρα θα πάρετε από την μοδίστρα σας.  Εναλλακτικά όμως για πληροφορίες καλείτε στο κατάστημα μας.